0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как да се отървете от килограмите, натрупани заради задържане на вода

При задържане на вода проблемът не е само в това, че кантарът показва повече. Начина, по който който изглеждате, също е от значениеСтъпвате сутринта на кантара и ужас -качили сте 2 кг от вчера. Не подозирайте уреда в коварство. Може той да не ви лъже, а да сте задържали вода. Най-честите причини са стрес, много сладка или много солена храна, хормонални промени, някои лекарства - болкоуспокояващи и антидепресанти например.
Разгледайте краката и ръцете си. Щом те са отекли, значи стряскащите ви килограми, внезапно натрупани за 24 часа, са от задържане на вода. Разгледайте и лицето, корема, бедрата. Те вероятно също са увеличили обема си.
Глезените са много характерно място, затова точно там пробвайте. Натиснете с палец и отпуснете. Върху кожата ще се появи вдлъбнатина, ако имате оток заради задържане на вода.

От нормална храна трудно може да надебелеете с 2 кила за едно денонощие


За да ги качите, трябва да сте погълнали 18 000 калории - гигантско количество. Но ако сте се натъпкали с лоши калории от сладкиши, тесто, солени колбаси, газирани напитки и много малко сте се движили, ефектът е, че водата се е задържала в организма ви. Тя обаче го тормози и трябва бързо да го освободите.
Ще го направите, като пиете вода и вземете природни диуретици. Естествено, веднага се подложете на диета и не само в този ден, а 2-3 дни се въздържайте от всякакви прегрешения. Препоръчва се храната да е богата на белтъчини. Увеличете приема на магнезий, витамин В6, калий. Постарайте се добре да се раздвижите. Ако се изпотите, ще изхвърлите вода.
За скорстното й оттичане много важни са натуралните диуретици, затова яжте краставици, подправени с ябълков оцет и магданоз. Пийте зелен чай. Допустимият десерт е диня.
Особено ефективно е глухарчето - за-парете 1 ч.л. от корените му с 1 ч.ч. вряла вода, след 10 минути прецедете и пийте.
Възможно е задържането на вода в организма да се дължи на хормоналните промени по време на месечния цикъл и в такъв случай няма за какво да се безпокойте.
Но ако не сте в цикъл и не си спомняте никакви скорошни прегрешения, а състоянието продължи, са вероятни здравословни проблеми и трябва да отидете на лекар. Задръжането на вода може да бъде резултат от нарушени функции на черения дроб, бъбреците, сърцето.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000