0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как да спазвате диета от Страната на изгряващото слънце

Правилото, че дебела японка няма, отдавна не е в сила, но все пак дамите от Страната на изгряващото слънце продължават да се славят с фини фигури


Това се дължи на ген, но и на тяхното хранене. В менюто им преобладават морски дарове, хлябът е почти непознат, десерти в традиционното меню отсъстват.
На тази основа са разработени най-различни диети, които са наречени японски, без обаче да включват традиционните ястия на Япония. Общото между тях е ниската калоричност и почти пълното отсъствие на бързи въглехидрати. Другото правило е да се храните бавно, да се наслаждавате на всяка хапка. За целта заменете обичайните вилици с клечки. По този начин за две седмици ще свалите около 6-7 кг, стига да стартирате с по-високо от нормалното тегло. Затова и японската диета си е спечелила славата на една от най-ефективните в света.
Основни правила
• За две седмици се откажете от обичайния си начин на хранене. Спазвайте стриктно здравословното хранене, то не включва сложни ястия и непознати скъпи продукти. Обръщайте внимание не само на съдържанието на храната, а и на начина за приготвянето й. Не променяйте поредността на дните. По този начин максимално ще ускорите метаболизма си.
Най-трудно ще е за любителите на сладкиши и хляб. Те отсъстват. Солта и подправките също са напълно изключени. Но диетолозите твърдят, че се свиква бързо. Месо и риба има, колкото ви душа иска, при това грамажите може и да са малко повече.
И не забравяйте по време на диетата да пиете повече чай. Колкото повече - толкова по-добре. Чаят и течностите ще отмият вредните шлаки от вашия организъм.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000