0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кардиолозите казаха какви продукти ще подобрят здравето на сърцето и кръвоносните съдове

Здравето на сърцето се подобрява след прекомерна употреба на флаваноидиУчените от Университетът на Западна Австралия са уверени: чаша чай или шепа плодове, като боровинки, при ежедневна употреба намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. За да се стигне до това заключение беше извършен анализ на данните за 53 000 души.
Те попълниха въпросници, свързани с хранителното поведение. Доброволците разказват какви храни ядат и колко често. Наблюдението продължи 23 години. В края на проучването учените оцениха състоянието на сърцето. Оказа се, че в работата му се появяват нарушения.
По този начин доброволците, които консумират около 500 милиграма флавоноиди на ден, имат намален риск от развитие на коронарна болест на сърцето, удар и периферна артериална болест. Флавоноидите имат противовъзпалителни свойства, борбата със свободните радикали. Учените подчертават: колкото повече лоши навици имате, от толкова повече флавоноиди имате нужда.
Освен това, експертите са открили че флаваноидите, предотвратяват свързаните с възрастта болести.
Много флаваноиди има в ягодите. Откриват се също така има в ябълките, прасковите, кивито, гроздето, лука, краставиците и доматите.
Известно е: при стареене, повредените или износени клетки започват да се натрупват в тялото. И тялото се опитва да се отърве от тях, активирайки механизма на клетъчната смърт или като даде тези клетки да бъдат разкъсани от имунната система. Въпреки това, при възрастните хора, имунната система не е в състояние ефективно да се отърве от дефектните клетки. Резултатът - тяхното натрупване, развитието на възпаление, повишен риск от рак.
Флаваноидите, от своя страна, помагат да се намали популацията от стари, повредени клетки. Според учените връзката може действително да предотврати развитието на свързаните с възрастта заболявания. Каква доза от съединението се счита, че работи, експертите все още не са решили.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000