0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кое изпива женската енергия?

Истински щастлива може да се почувства жената само когато е реализирана като личност, като майка и професионалистА за да го постигне, й помага женската енергия, която, за съжаление, е много чувствителна към някои фактори. Има неща, на които мъжете дори не обръщат внимание, но те раняват дамите и ги изваждат от равновесие. Защото, вместо да мислят за своята привлекателност и сексуалност, представителките на прекрасния пол изпадат в стрес и трескаво мислят как да решат даден проблем. Предлагаме ви списък с нещата, които ви лишават от женската ви енергия и сила.
МРЪСОТИЯ И РАЗХВЪРЛЯНИ ВЕЩИ
Мъжете са способни да прекрачат през планина от пръснати по пода чорапи и различни предмети и спокойно да се занимават с работата си. А жените са раними същества. Затова видът на безпорядък и мръсотия ги хвърля в отчаяние и стрес. От природата им е заложено да са пазителки на огнището и да осигуряват комфорт и уют в дома. И когато нещата не вървят по набелязания график, това разваля настроението им и ги лишава от хармония. И за каква ти сексуалност може да става дума, когато жената постоянно мисли как по-скоро да въведе ред, чистота и красота.

БЕЗСЪНИЕ


Учените нееднократно са установявали, че за да са привлекателни и млади, жените имат нужда от продължителен и здрав сън. Нарушенията на съня водат дотам, че те не си доспиват, стават зли и неудовлетворени. Всичко това се отразява негативно на състоянието на кожата им и предизвиква преждевременно стареене. Затова, дами, постарайте се по-малко да нервничите и да спите поне по осем часа в денонощието.
СЕКСУАЛНА НЕЗААОВОЛЕНОСТ
Некачественият секс, както и липсата му, се отразяват негативно не само на физическото, но и на психологическото здраве на жената. Дамата разцъфва само когато се чувства желана, сексуално разкре-постена и любима. Но ако избраникът й постоянно демонстрира, че в леглото тя не е нищо особено (макар че често самият той не е „цвете“), постепенно губи интерес към нея и започва да се заглежда по други фусти, жената се затваря в себе си, престава да се усеща привлекателна и обраства с всевъзможни комплекси.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000