0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кои са най-полезните билки за женско здраве?

Какви трябва да има в аптечната си всяка жена, грижеща се за своето здраве?Знае се, че лекарствените растения могат да поддържат организма по естествен начин.
ПЕЛИН
Притежава мощно тионсидантно действие. Горчилната, ноято съдържа, стимулира процесите на храносмилане. При оплаквания от слаб апетит, проблеми със стомаха, запея, колики, недостатъчно жлъчеотделяне пелинът е спасителното средство. Това растение помага и при „женени” проблеми.
КОПРИВА
Това лекарствено растение е ефективно при много заболявания. Притежава пиночогонно, възстановяващо, усилващо половото влечение и противоревматично действие. Освен това копривата е много богата на витамини от групата В.
Коренът й помага при пърхот и укрепва структурата на косите. А чаят от тази билка е полезен при безсъние, загуба на апетит, активизира умствената дейност при хронична умора.

ЛАЙКА


Нашите баби са използвали лайката като антисептично, меко спазмолитично, противовъзпалително средство. Добре е отвара или настойка от лайка да се приема при стомашни спазми, метеоризъм, болки в стомаха. Външно се използва за промивки.
МЕНТА
Много билки за женското здраве са прекрасни оксиданти и ментата не е изключение. Интересно е въздействието й върху организма: в малки дози успокоява, а в големи - напротив - тонизира. Ментата притежава лек обезболяващ ефект, помага при стомашни проблеми. Етерично масло от мента снема отока на слизестата обвивка при ухапване или ринит. При безсъние можете да напълните възглавница с ментови листа — това ще ви помогне да се отпуснете и да заспите.

НЕВЕН


Мощен растителен антисептик и антибиотик. Оказва пагубно въздействие върху стафилококи, трихомонади и стрептококи. Помага при възпаление на гърлото, дразнене от ухапване, отоци, при зарастване на рани и изгаряния.
БЯЛ PABHEЦ
Тази билка повишава способността за съсирване на кръвта и предотвратява образуването на тромби. Успешно се прилага от векове за спиране на маточни, носови и хемороидални кръвоизливи. Белият равнец е полезен при лечение на миома, цистит, фибромиоми, нощно напикаване. Използва се и за усилване на лактацията.
ОВЧАРСКА ТОРБИЧКА
Тази билка помага да се нормализира месечният цикъл, да се отстранят ацикличните кръвотечения, да се облекчи менструацията. Стимулира мускулатурата на матката, спира носовите и хемороидалните кръвотечения. Ефективна е при лечение на пикочния мехур и бъбреците.

ЖЪЛТ КАНТАРИОН


Силен природен антисептик. Има антибактериално, пиночогонно, затягащо действие. Стимулира регенерацията на тъканите. В древността билката е била смятана за лекарство срещу 99 болести. Днес успешно се прилага при лечение на гастрит, колит, кръвотечения, жлъчнокаменна болест, гинекологични заболявания, невралгии, миозити, болести на устната кухина. Използва се най-често като отвара.
КОНСКИ БОСИЛЕК
Има прекрасно противогъбично и бактерицидно действие. Съдържа много флавоноиди. Етеричното масло има антиоксидантно действие и снема спазмите. Използва се при проблеми със стомаха, астения, за нормализация на работата на главния мозък.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000