0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кои са свещените четири храни, които прочистват организма?

Радиацията, токсичните тежки метали, вирусите и ДДТ са Безпощадните четири - причинителите на голяма част от болестите, твърди Антъни Уилям

Макар човечеството да се е отказало от някои - например от използваната десетилетие отрова ДДТ, последиците продължават да тровят. Срещу Безпощадните четири той изправя Свещените четири -плодове, зеленчуци, билки и подправки, диворастящи храни.

Плодове

Кайсия. Удивителен плод за подмладяване. Има високо съдържание на аминокиселините цистеин и глутамин, минерали като селен и магнезий в най-биодостъпна форма. Съдържа над 40 микроелемента, като някои са в съединения, които науката още не е открила. Те се свързват към молекулите на ДДТ в тъканите и намаляват риска от много видове рак. Подпомагат синтеза на противораковия витамин В12. Вещества в обвивката им се свързват с вредни вещества в храносмилателния тракт.

Яжте най-малко 4 кайсии на ден, най-лесно и максимално се усвояват след 3 следобед. Сушените, които не са обработени със серен диоксид, пазят свойствата на пресните.

Банан. Отбягвате ги заради високото съдържание на захар, но в тях тя е свързана с животоподдържащи микроелементи. Богати са на калий, който има голямо значение за функциониране на невротрансмитерите. Мощно оръжие са срещу вирусите. Триптофанът в тях помага при разстройство на съня, намалява тревожността.

Елиминират патогенните бактерии в червата и подпомагат синтеза на витамин В12.

Фурма. Една от най-силните антидепресантни храни. Свързва се с вредни бактерии и тежките метали, с вируси и други патогени и ги унищожава. Нормализира идеално нивата на кръвната захар. Високото съдържание на калий храни мозъка и мускулите. Съдържа почти 70 биоактивни минерала и рекорден брой аминокиселини.

Зеленчуци

Зеле. Всички видове активизират лечебните свойства на храните, с които се комбинират. Особено полезни са за белия дроб поради високата концентрация на сяра. Червеното зеле се препоръчва при проблеми с черния дроб. Карфиолът съдържа бор, който подкрепя ендокринната система. Лесно се усвоява в суров вид и трябва да се яде така.

Броколите са универсален мултивита-мин, действат укрепващо на всички системи. Брюкселското и обикновеното зеле са чудесни за ставите и за обръщане хода на остеопорозата.

Съчетанието на карфиол и водорасли прочиства от тежки метали. Ябълки с червено зеле се борят с бактерии в червата. Приготвените на пара броколи са най-полезни. Сандвич от зелево листо, намазано с пастет от тиквени семки, е най-добрият източник на цинк.

Лук. Всеки вид лук е природен антибиотик. За да се възползвате от антибактериалните му свойства, трябва да ядете повече, и то всеки ден. Ако чувствате дискомфорт в стомаха, това е защото лукът се бори с патогенните бактерии в него. Сярата изчиства тялото от радиация, унищожава вирусите и извлича пестицидите и тежките метали. Помага при дефицит на желязо.

Препоръчва се буквално за всички и против всякакви болести. Но не го киснете във вода, защото ще намалите свойствата му. Когато го хапвате с нещо не особено здравословно, ще неутрализирате вредното въздействие. Ако сте в ресторант по време на грипна епидемия, си поръчайте салата с лук.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000