0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Лекарите са намерили решение за хора с тежка екзема

Тежката екзема може да се контролира чрез инжекции, предписани за обикновени алергии, съобщава Eurek AlertЛечението на екзема е трудно. Но, понякога се оказва, че най-трудното лечение може да има сравнително лесно решение. Става дума за въвеждането на малко количество алерген, за да се намали постепенно чувствителността към алергена, който е причинил екзема. Така тялото свиква на дразненето.
Като пример е даден случаят на възрастен пациент, който има симптоми на тежка екзема. Този пациент е наблюдаван още от детството. Кортикостероидите не работят, както и други противовъзпалителни и овлажняващи кремове. Паралелно, пациентът е придобил множество алергии.
Тестовете показват, че мъжът е алергичен към прахови акари, различни билки, дървета, гъбички, котки и кучета. И заради това му беше предписана инжекционна терапия за алергии. Веднага след като се достигне адекватната доза от приложения алерген, при пациента започва да изчезват и симптомите на екземата. Година по-късно се отбелязват значителни подобрения и не е имало нужда от големи дози стероидни лекарства. Сърбежът вече не беше проблем, а и сухата кожа изчезна.
За лечението на екзема учените предлагат и живата бактерия Roseomonas, която обикновено се намира на повърхността на кожата на всеки човек. Експериментите показват, че ако трансплантирате бактерии върху кожата на човек с дерматит от кожата на здрав човек, тежестта на симптомите значително ще намалее.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000