0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Любимият ви е позабравил? Ето как да напомните за себе си

Ако любимият ви не складира в онова специално място в ума си важни неща за вас, може лекичко да му помагате

Ако любимият ви не складира в онова специално място в ума си важни неща за вас, може лекичко да му помагате

Понеже си го познавате, знаете, че е от онези, които не помнят дати. Толкова е лесно поправимо с модерните технологии - в началото на годината организирайте вкарването им в календара на телефона или компютъра със съответното известяване. Забавлението е семейно, но всеки записва в собственото си електронно устройство.

Любимият може да пропусне. Вие - също. Затова не бъдете прекалено осъдителни. За да не го усети забравящият мъж като упрек, измислете какво да добавите към годишнините, рождените дни, Свети Валентин, 8 март и други любовни дати. Не рождения ден на тъща му, а нещо игриво от сорта на "6 юли е световен ден на целувката, познай с какво ще започне денят ти". Или "29 април е ден на танца. Покани любимия/ата!"

По същия начин може да подсетите за други неща, които той не е разбрал или е забравил за вас. Нека любимият да не си записва на 3 август - ден на динята, да ви купи парфюм с такива нотки, понеже не обичате плодови аромати, предпочитате цветни. Но може на 15 септември - ден на точката, да ви зарадва с нещо.

Като се напънете, ще измислите хитри начини да допълните знанията на любимия. Колкото по-оригинални са, толкова по-трайно ще влязат в онова специално място в ума му.

Естествено, използвайте случая, за да научите още за него. Не мислете, че знаете всичко. Той винаги може да ви изненада, като пожелае да си запишете на 31 май да не готвите, понеже е ден на доброто храносмилане.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000