0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Масаж лекува хрема - как да се избавим от сополите с няколко лечебни докосвания?

Точковият масаж е приятна процедура, защото по време сеанса се отделят ендогенни морфиноподобни пептидиТова са ендорфини, хормони на хипофизата, подобряващи настроението и самочувствието.
За да се избавите ефективно от хремата, трябва да масажирате точките от двете страни на ноздрите или малко над тях, както и точката над основата на носа - между веждите, или точките редом до върховете на ушите. За доброто самочувствие на носа отговарят и точните между палеца и показалеца от външната страна на ръцете, от вътрешната страна на китната, под колената, до външните ъгълчета на очите, на линията на сливането на шията и главата, там където мускулите на врата се закрепват към основата на черепа. Лекарите препоръчват всяка точка леко да се масажира с показалеца или палеца в течение на една минута с въртеливи движения по посока на часовниковата стрелка. На симетричните точни трябва да се въздейства едновременно с пръстите на двете ръце.
Масажът против хрема е подходящ дори за малки деца, тъй като точните, отговарящи за различни органи, „работят” от самото раждане на човека. Но не бива да се прави, когато детето има повишена температура - над 38°С. Освен това процедурата не бива да се продължава ако предизвиква дискомфорт.
Не трябва да се масажират точните от двете страни на ноздрите, ако кожата в това време там е силно раздразнена. Процедурата е противопоказна и при наличието на бенки, брадавици и новообразувания в зоните на масажа.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000