0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Мазнините са вредни и за мозъка

Още от деца ни набиват в главата, че мозъка се храни с книги, съдържателни разговори, уединени размишления, приобщаване към прекрасното


МЕНЮ ЗА ГЕНИИ
Как конкретно да изградим менюто си, за да работи добре мозъкът ни през целия ден? И на този въпрос науката има готов отговор.
За закуска хапнете обезмаслена извара или сирене, постно месо, пресен плод. Изпийте прясно изцеден сок или кафе. Откажете се от мазните продукти, в това число и маслото.
За обяд можете да си позволите постно месо или риба, яйце, ориз, зелена салата, плодове и зеленчуци. Избягвайте макароните, картофите, хляба и сладкото за десерт.
За вечеря са позволени каша, макарони, кифличка или сладкиш...

МАЗНИНИТЕ СА ВРЕДНИ ЗА МОЗЪКА


В идеалния случай човек трябва да изяжда 75 — 90 г мазнини на ден. На практика употребяваме значително повече, тъй като скрити мазнини се съдържат в месото, рибата, колбасите, кренвиршите, пастетите, чипсовете и т.н.
Излишната мазнина не само се отлага по коремните и задните части, но и влошава работата на главния мозък. При експерименти, проведени от канадски учени, е доказано, че плъхове, които получават до 40 % от менюто си във вид на мазнини, не могат да решат елементарни задачи, които изобщо не затруднявали техните „роднини”. Те имат явни проблеми с паметта и ориентацията в пространството.
Според други изследвания американските деца получават едва ли не половината от всекидневната си калорийност в менюто от мазнините, съдържащи се в чипсовете, хамбургерите и пицата. А за развиващия се мозък на детето излишната мазнина е дори по-вредна, отколкото за възрастния. Научно е доказано, че ако по време на бременността жената яде много мазно и малко се движи, интелектът на бъдещото дете може силно да пострада.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000