0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Мистиката на цветовете: тези три цвята разкриват вашия характер

Цветовете, с които предпочитаме да се обличаме, могат да разкажат много за нашия характерНе подбираме правилно цвета на дрехите си, не отчитаме мистичното значение на цвета. Защото всеки оттенък „ни включва“ към координатната система на определена планета. Не е изключено обаче енергетиката й да ни е чужда. Затова е добре да прегледаме внимателно гардероба си.
ЖЪЛТО
Разбира се, това е цветът на Слънцето. Следователно, облечени в жълти блузи и панталони, поемате задължението да „светите винаги и навсякъде“. Предстои ви постоянно да сте на показ, да блестите с интелект, остроумие, да заливате околните с енергията си. Но достатъчно ли са ви силите за тази задача? И въобще, съответства ли това на характера ви? Ако не, избягвайте жълтия цвят с изключение на случаите, когато просто ви е необходимо да сте в центъра на вниманието.

Излишъкът на злато показва явен стремеж да се самоутвърдите


БЯЛО
Този цвят се съотнася с Луната, символизира невинност, чистота и в същото време известна изолираност. Човекът в бяло сякаш винаги и навсякъде се чувства като чужд. Избирайки дреха в този цвят, помнете, че ще се окажете „бяла врана“, която винаги ще
се забелязва и в същото време ще е сама. Този, който се облича в бяло и се опитва да играе ролята на водач на ятото, ще бъде възприеман от околните неадекватно. Но ако нямате желание да си изливате душата пред някого и да изслушвате чужда изповеди, изберете цвета на Луната.

Подчертаното неприемане на бялото е признак на ярка личност, на бурен темперамент


ЧЕРВЕН
Това, разбира се, е цветът на Марс - агресивен, ярък и много сексуален. Ако сте срамежливи, аленото ще ви помогне да заявите за себе си, ще станете забележими за противоположния пол. В дреха в червени тонове няма да се слеете с масата, но и няма как да останете пасивни. От вас се очакват напор, бърза реакция, възможно дори силово решаване на проблемите. При това човекът в червено не може да претендира за ролята на лидер: това е цветът на воина, а не на владетеля.

Ако внезапно сте разлюбили всички червени оттенъци, то е защото сте уморени, емоционално изтощени и мечтаете за покой


ЗЕЛЕНО
Зеленото включва енергетиката на планетата на любовта - Ве-
нера. Това е цветът на душевната хармония, равновесието, стабилността. Любовта към него говори за развито въображение, съчетаващо се с практичност и добри дипломатически с п особи ости. Можете смело да носите зелено както когато отивате на делови преговори, така и когато се готвите за любовна среща. Но имайте предвид, че едва ли ще успеете да предизвикате буря от емоции, обличайки зелено - по-скоро ще ви се любуват. И на никого няма да му хрумне в порив на буйна страст да разкъса зелената ви блуза.
Ако винаги се обличате в зелено обаче, е възможно да имате занижена самооценка. Най-вероятно потискате своите чувства и желания.

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000