0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Най-ефективните масла против сух пърхот са събрани тук!

Агресивното действие на слънцето води до пресушаване на скална и той започва да се люпи. Така се появява така наречения сух пърхотАко не се вземат спешни мерки и се получат възпаления, това може да прерасне в по-сериозен проблем.
Козметичните масла са най-добрият помощник срещу сух пърхот. Кои са подходящите?
• Маслото от репей е сред най-популярните в грижата за косата. То укрепва корените, стимулира растежа и прави косата лъскава. Ежедневната му употреба в продължение на 3 седмици ще победи сухия пърхот, предизвикан от дехидратацията на скална.
Загрейте маслото на водна баня. Натопете върха на пръстите и с масажиращи движения нанесете на главата. Сложете найлонова шапка, завийте с кърпа. След половин час извийте косата два пъти с безсулфатен шампоан.
• Зехтинът също отлично овлажнява кожата, справя се с лющенето й и предотвратява разрастването на проблема. Прави косата
по-гъста и здрава на вид.
Загрейте маслото и старателно го втрийте в корените преди сън. Затоплете и измийте чак на сутринта с натурален шампоан.
• Рициновото масло е още едно ефективно оръжие срещу сухия пърхот. То овлажнява кожата в дълбочина, елиминира сърбежа и спира лющенето.
С масажиращи движения го втрийте добре по кожата на главата, затоплете и след половин час измийте с безсулфатен шампоан. За да направите косата по-послушна и мека, може да добавите към рициновото масло и няколко капки силна отвара от невен.
• Кокосовото масло има мощно антибактериално действие, срещу което не могат да устоят дори въшките. Справя се изключително добре и с пърхота.
Затоплете малко масло в дланите си и около 10 минути старателно го втривайте в корените на косата. Затоплете главата и след 30 минути измийте с шампоан, а след това с подкиселена с лимон вода.

Лененото масло подпомага бързото отделяне на мъртвите клетки от скалпа


Освен това се отмива лесно и няма да изпитвате тежест на главата. Използвайте го 3 пъти в седмицата в продължение на месец за най-добър ефект. Повторете процедурата профилактично след 2 месеца.
Загрейте маслото на водна баня. Втрийте в скалпа и слез 20-25 минути измийте с натурален шампоан. При много суха коса съчетайте лененото масло с други растителни мазнини. Например с равно количество рициново.
• Облепиховото масло има почистващи свойства, регулира и секрецията на мастните жлези. Използвайте го през 3-4 дни в продължение на 2 месеца.
Смесете облепихово и друго растително масло (зехтин, слънчогледово) в съотношение 1:6. С масажиращи движения нанесете на целия скалп. След 40 минути измийте.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000