0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Намигането с лявото или дясното око: какво означава?

Намигването може да се опише като съзнателно затваряне на едното око. То сигнализира, че тайната е предназначена само за човека, към когото е фокусиран погледътДругото око е отворено за останалия свят и е изолирано от този мимолетен интимен жест...
НАМИГВАНЕТО С ДЯСНОТО ОКО - КАКВО ОЗНАЧАВА?
Вашите емоции (отворено ляво око) ръководят разума ви (затворено дясно око). Това юношеско намигване е съблазняващо, вместо да бъде съблазнително. То означава:„Харесвате ми!”, дори и този жест комплимент да не доведе до никакви последствия. Това е просто позитивен аванс.
Намигването с дясното око издава човек, стремящ се или към емоционално, или към професионално сътрудничество с адресата на този жест. Самото намигване едва забележимо пробягва по бузата и повдига ъгълчето на устата. Жестът е възможен само в контекста на симпатия и емпатия.
Ако намигвате на човек от своя пол, не си мислете, че автоматически се превръщате в хомосексуалист(-ка). С вашата ориентация не се случва нищо лошо. Намигването с дясното око е съблазняващо в най-широкия смисъл. Включително то изразява послание, което
може да се преведе като „Харесвате ми в професионален план“.
НАМИГВАНЕ С ЛЯВОТО ОКО - КАКВО ОЗНАЧАВА?
То е предимно симпатизиращо. Намигването с лявото око е свидетелство за по-чувствени отношения, по-голя-ма привързаност към емоционалния живот. Намигването изразява приятелски или емоционален сговор без допълнителен съблазняващ подтекст. Намигването с лявото око е по-дружелюбно и открито от огледалния си двойник - намигването с дясното око.
Разбира се, можете да редувате двете очи при намигване. Но спонтанният жест винаги се изпълнява с едно и също око. Той е неизменно повтарящ се. Ако сте осъзнали, че намигвате не със „своето“ око, може би трябва да се замислите за причините да го правите.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000