0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Неприятните мисли съкращават живота

Постоянната активност избавя разума от застой и упадък. Неприятните мисли, обаче не само състаряват, но и съкращават живота

Постоянната активност избавя разума от застой и упадък. Неприятните мисли, обаче не само състаряват, но и съкращават живота

„Продължавай да се развиваш, или умри“ - това е главният девиз на Природата, на който е подвластно всичко във Вселената.

Не преставайте да отстоявате правото си да бъдете млади, дадено ви от самата Природа. Постоянно си казвайте, че изобщо не трябва да остарявате, че това е неправилно. Че слабостта и упадъкът на сили не влизат в плана на Създателя, когато той е направил човека по Свой образ и подобие.

Не преставайте да си повтаряте: „Винаги се чувствам добре, винаги съм млад, не мога да остарея, ако не мисля за старостта. Творецът ми е дал живот за дълъг растеж, за безкрайно усъвършенстване и развитие и няма да позволя да изгубя правото си на вечна младост”.

Не обръщайте внимание, ако хората ви казват: „Променил си се с годините“, „Остаряваш“. Просто отричайте тези твърдения. Кажете си: "Принципът и истината не остаряват. Аз съм принцип. Аз съм истина”.

Когато заспивате, задръжте в съзнанието си желанията и идеалите, които са ви скъпи, които искате най-много от всичко да реализирате. При работата на мозъка насън тези желания и идеали ще се развият в нови качества: и ще усилят старите. Светлите помисли, възвишените мотиви и цели - всичко това трябва да преобладава в съзнанието ви, когато заспивате.

Трябва да се избавим от мисълта, дълбоко вкоренена в нас, че колкото по-дълго живеем, колкото повече опит трупаме, колкото повече работа вършим, толкова повече се износваме, стареем и ставаме безполезни. Трябва да разберем, че активността, действията, опитът не поглъщат живота ни, а само го подобряват.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000