0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Невролозите са открили ключов елемент за развитието на тревожност

Израелски учени са открили невероятен механизъм зад развитието на тревожност. Откритието може да даде нови методи за лечение на болестта, съобщава XinhuaТревожните разстройства са сред най-често срещаните сред психичните заболявания. Всеки трети човек някога е имал сериозно безпокойство в живота си.
В централната нервна система се внасят протеини. Те насочват молекулите в клетъчното ядро. Тяхната роля беше изследвана от Weizmann Institute. В експеримента генетично модифицираните мишки, които не притежават алфа-5 гена на вноса (MeCP2), показват тревожност при стресови ситуации.
Ако развиете лекарства, които контролират гена или възстановите работата на importin, можете да се справите с тревогата. Учените вече са идентифицирали няколко молекули, които могат да засегнат описаната клетъчна система, свързана с импортираните.
Невролозите освен това са мнение, че можете да подобрите мозъчната функция само за 10 минути обучение.
Обучението не само поддържа тялото в добра форма, но и подобрява паметта, разкриха експерти от Калифорнийския университет и университета в Цукуба. Както бе отбелязано от Xinhua, експериментите бяха проведени с участието на 36 млади доброволци.
От тях се изискваше да прекарват 10 минути на ден за лесна тренировка и след това да вземат тест за памет. Подобен тест (с показване на снимки) беше направен и от група хора, които не бяха обучени преди тестовете.
В този случай някои участници в експеримента беше направено сканиране на мозъка. При практикуващите беше идентифицирана засилена комуникация между областите на мозъка, свързани със съхранението и възпроизвеждането на спомени. Според учените само десет минути йога, ходене или всяка друга дейност може да подобри паметта.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000