0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Откритие: горещото кафе е много по-здравословно от студените кафе напитки

Горещото кафе е приятна напитка през всеки сезон, без значение каква е температурата навън. освен че ободрява, то е ползено и за здравето


горещото кафе
Според The Daily Mail, цитирайки откритието на университета "Томас Джеферсън", има повече антиоксиданти в горещото кафе, отколкото в студено кафе. Говорим за повишено ниво на титрувани киселини, които допринасят за насищане на телесните тъкани с кислород.
Експертите обаче подчертават, че всички "плюсове" могат да се получат само с естествено кафе. Ако човек има депресивни тенденции, тогава кафето може да помогне за подобряване на настроението. И използването на естествено кафе на сутринта ви позволява да уредите циркадианния ритъм. Но всички изкуствени заместители на кафе не са безопасни. Те съдържат хербициди, пестициди и токсични съединения, съдържащи метиленхлорид. В това число влиза и инстантното кафе, което е предпочитано от много хора, заради лесното му приготвяне. Под естествено кафе се има предвид, кафе на зърна, изпечено и смляно. А ако кафето се смели непосредствено преди употреба и се приготви във френска преса, то тогава ползите за здравето ще са категорични.
Като цяло, учените сравняват кафето с наркотичните вещества. То редовно активира нервната система и е пристрастяващо. И когато енергията и и захарта, съдържащи се в кофеина, присъстват и в храната на хората, могат да се появят реални здравословни проблеми. Ако едно лице е решило да детоксифицира организма, тогава учените съветват, в допълнение към ограничаването на консумацията на кафе, за 3 и 4 седмици, добавете зелен чай към диетата.

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000