0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Първичната захар (манозна захар) се оказа тайно оръжие срещу рака

Манозната захар (основната захар) може едновременно да инхибира растежа на туморите и да подобри ефекта от химиотерапията, съобщава Medical ExpressТази захар се е доказала добре в експерименти с гризачи, страдащи от различни онкологични заболявания. Известно е, че туморите използват повече захар от нормалните тъкани. Манозата може да взаимодейства с метаболизма на глюкозата, като по този начин намалява количеството захар, използвано от раковите клетки.
Онова, което трябва да се знае е, че, раковите клетки нямат гориво. Обикновените клетки обаче не страдат от липса на захар, която е основен източник на енергия. Доказано е, че раковите заболявания на панкреаса, белия дроб и кожата отговарят на добавянето на маноза във вода или на всяко орално приложение. Неоплазмите забавят растежа и се случва без неприятни странични ефекти.
Експертите също така проверяват как манозата може да повлияе на химиотерапията. На гризачите, участващи в експеримента, се дава цисплатин и доксорубицин. Оказа се, че манозата подобрява ефекта от химиотерапията. Между другото, манозната захар също е тествана при левкемия, остеосарком, рак на яйчниците и червата. Тук подходът не работи във всички случаи. Успехът на терапията може да бъде показан чрез наличието на ензим в клетките, които разграждат манозата.

Манозата осъществява комуникацията между клетките


Тази първична захар се абсорбира осем пъти по-бавно от глюкозата. Манозата е открита в Gum Ghatti (индийска дъвка), която се получава от сока на дървото Индийска смрадлика, среща се и в някои други растения, като например Алое Вера, рейши (гъбата на дълголетието), гъбата шийтаке, някои трици, а също може да се приема и допълнително чрез гликонутриентни добавки.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000