0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Пенливата паста за зъби не е най-доброто решение

Редовното миене на зъбите помага на доброто здраве. Трябва обаче правилно да изберете паста за зъби от многобройните видове, които се предлагат на пазараПовечето пасти за зъби съдържат флуорид. Той има мощен профилактичен ефект срещу кариес. Твърди се, че редуцира риска от заболяване с 50%. Но с приложението на този естествен минерал не бива да се прекалява, тъй като се получават тъмни оцветявания по зъбите.
Избелващите пасти съдържат абразиви и пероксид. Но прекалено много абразиви могат да увредят емайла и да изтънят шийката. Степента на абразивност се измерва в условните единици RDA. Ако RDA е 25, значи пастата почиства деликатно и е подходяща за чувствителни зъби, за деца и подрастващи (при които емайлът все още се формира), за периода след стоматологично отстраняване на зъбен камък. RDА 75 е показател, че продуктът е за всекидневна употреба и отстранява бактериалните налепи, без да уврежда зъбите. Може обаче да се ползва само от възрастни хора, при които процесът на образуване на зъбния емайл вече е приключил. Паста с RDA 200 се прилага профилактично срещу зъбен камък. Тя е доста агресивна, затова стоматолозите препоръчват да се използва най-много веднъж седмично.
При чувствителни зъби трябва да търсите специална избелваща паста, която не съдържа абразиви и пероксид. В състава й може да са включени компоненти на природна основа и специални добавки за понижаване на сетивността при контакт със студено, топло и кисело.
Пенливостта не е показател за добра паста. Производителите употребяват най-често натриев лаурил сулфат (SLS) за обилна пяна. В по-големи количества това химично съединение може да причини кожни раздразнения на венците, езика и вътрешната страна на устата. Затова често сменяйте силно пенливата паста.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000