0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Средиземноморската диета - идеална превенция на болестта на Алцхаймер

Проучванията показват, че тази диета може да забави появата на болестта на Алцхаймер в продължение на няколко години, пише XinhuaСпоред наблюденията на университета "Едит Коуън", поради специалната диета в мозъка, опасните бета-амилоидни отлагания, се натрупват по-бавно.
Средиземноморската диета включва изобилие от зеленчуци, плодове, пълнозърнести храни, риба и зехтин. Според учените, ако следвате тази диета само за три години, можете да намалите натрупването на бета-амилоиден протеин с 60%. На практика това ще отложи пристигането на невродегенеративно заболяване, както е болестта на Алцхаймер.
В същото време консумацията на плодове най-силно повлиява на натрупването на токсични утайки. Но експертите смятат, че цялата гама продукти от диетата има положителен ефект. Това означава, че само потреблението на плодове няма да даде подходящия резултат.

Освен това, средиземноморската диета е ключ и към премахването на псориазиса


Псориазисът е едно от най-честите и сериозни заболявания на кожата, проявяващо се под формата на възпаление. Наскоро френски учени казаха: болестта може да бъде победена с помощта на правилното хранене. Те предлагат да се премине на средиземноморската диета.
Експерти проведоха проучване на 35 000 души, 3557 от които са имали псориазис (сериозно състояние е отбелязано при 878 човека). Респондентите говореха за диетата си и за опита си със средиземноморската диета. Според тази диета се приемат по-големи количества мононенаситени мазнини (зехтин), антиоксиданти (плодове, зеленчуци), фибри (зеленчуци и зърнени храни). Това намалява консумацията на месо, млечни продукти и алкохол.
В резултат на това се оказа, че хората с диета, колкото е възможно по-близо до средиземноморската диета, имат по-малко възпаление по кожата. Учените са стигнали до заключението, че диетата помага да се потиска възпалението и да се намали проявата на болестта.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000