0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тъмната сянка на зодиака - ЧАСТ 1

Всеки, малко или много, знае за съществуването на кармичните задачи, които стоят пред него

Всеки, малко или много, знае за съществуването на кармичните задачи, които стоят пред него

Те винаги са няколко и са много различни. Но ако човек не изпълни първата, най-главната задача, във всичко останало ще му е много трупно да се справи. Става дума за преработването на своя слънчев знак, като при това е много важно да не попаднете в неговата сянка. Сянката е изкривяването на енергиите на собствения зодиакален знак.

Овенът е съвършено неспособен към търпелива, заседнала работа и живее в постоянно движение-от работа на работа, от увлечение на увлечение, с депресии и пристъпи на домашен деспотизъм в промеждутъците. Това е сенчестата му страна или лошата преработка на слънчевия знак. Подобреният Овен е издръжлив и търпелив първопроходец, това е харизмата на воина.

Ако Телецът не се интересува от нищо освен от собственото си благополучие, не желае да върши каквото и да било освен необходимото, ленив е и е луд по екстрийма и силните емоции, значи се намира в сянката на своя знак. Задачата на Телеца е да бъде мощен Бик, дърпащ след себе си и другите.

Сянката на Близнаците се състои в това, да живеят в контакти, разговори, информация, заменяйки качеството с количество


Постоянното доверие пред новите авторитети и идеи, липсата на собствена позиция още повече ги потапят в сянката. Истинските Близнаци са онези, които успяват да се ориентират в хората и във всяка информация, като при това различават истинското от фалшивото.

Сянката на Рака е крайният консерватизъм с нотки на истеричност, емоционални изблици и неувереност в собственото бъдеще. Задачата на Рака е да запазва и предава традициите, да бъде съкровищница на мъдрост, предпазващо, а не наказващо начало.

Сянката на Лъва се проявява в готовността да се присламчва към всеки, който го хвали, „разбира” или „обича”. Преклонението пред нещо особено, изключително (учение, човек, идея), претенциите за избраност и неприемането на всеки, който мисли различно. Истинската роля на Лъва е да бъде опора на светлината и Слънцето за всички останали знаци, източник, а не потребител на любов и творчество.

Сянката на Девата се проявява двояко. Понякога като суеверия и мистицизъм, друг път - като максимален скептицизъм и неверие в нищо друго освен общопризнатото. А най-често - като смес от едното и другото. Задачата на Девата е организацията на стройна система и класификация, въвеждане на ред и стремеж към съвършенство.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000