0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тъмната сянка на зодиака - ЧАСТ 2

Зодиака има и тъмна сянка, черти от характера, за които не винаги се говори. Ето и втората част от зодиите и техните тъмни страни

Зодиака има и тъмна сянка, черти от характера, за които не винаги се говори. Ето и втората част от зодиите и техните тъмни страни

Сенчестият комплекс на Везните се проявява в техните постоянни колебания. В резултат просто се движат в кръг, без да вземат необходимото решение в нужния момент. Задачата на Везните преди всичко е да постигнат равновесие у себе си, за да станат камертон за равновесие за другите.

Сянката на Скорпиона е Скорпион, който се самосъжалява, страдащ от собствените си мъки и грешки и наслаждаващ се на своята ревност, мнима непотребност или преувеличена душевна болка. Истинският Скорпион е най-издръжливият знак в Зодиака, умеещ да изтърпи всичко и да отхвърли всичко лично заради постигането на благородна цел.

Сянката на Стрелеца се проявява в желанието да изглежда по-значим и важен, отколкото е в действителност

Истинската цел на Стрелеца е скромно да поднесе далечните и непонятни знания до всички останали хора.

Сянката на Козирога е скритият комплекс за малоценност, както и жалост към себе си при егоизъм и безсърдечие. Истинският Козирог оценява трезво възможностите си.

Сянката на Водолея се проявява в стремежа да бъде на показ пред всички, да се чувства значима фигура. Той има нужда постоянно да бъде център на внимание, и е готов на всякакво странно поведение, само и само да го забележат и оценят. Целта на истинския Водолей е да бъде проводник на бъдещето в днешния ден, да бъде душата на колектива, но не негов център. Водолеят е въплъщение на освобождаването от собственото его.

Сянката на Рибите се проявява във фатализма, безволието и депресивното нежелание да се борят за собствения си живот. Истинската им цел е да станат онази риба, която целеустремено плува, дори и срещу течението, след своята далечна и непонятна за другите, но много важна цел.


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2020