0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Теургия: нещо повече от молитва

Теургия (гр. теургия от „теос“ - бог, божество, и „ургия“ - обред, свещенодействие, жертвоприношение), е магическо изкуство за достигане на богоподобно състояниеТеургия се извършва посредством инвокация (призоваване, призив; обръщение) на един или няколко богове с цел съединяване с божественото. Теургията е и изкуство да се въздейства на божества, духове, демони с помощта на определени церемонии...
Още древноегипетските жреци и индийските брамани в процеса на изучаване на човешките особености забелязват влиянието, което има човешката воля. Установяват също, че това влияние е право пропорционално на силата и развитието на волята. Затова една от главните задачи на посветените в тайните на окултизма е именно развиването на волята. Това, заедно о практическото приложение на психическите способности, се постига не отведнъж, а постепенно - чрез преминаване на различни степени на посвещение.

За да стане ясно как човешката воля може да оказва толкова силно влияние, е необходимо да се запознаем с най-важните принципи на окултизма


Видимият за нас реален свят, който възприемаме със сетивата си, е изцяло проникнат от друг - неосезаем духовен
свят. Невидимият свят е населен с духовни същества и с нашите мисли, действащи подобно на истинските същества.
Всяка човешка мисъл преминава в минутата на своето развитие във външния свят, където се превръща в активно същество. Тя съществува като активно-разумно творение, създадено от ума, известно време според силата на мозъка, който я е породил. Следователно човекът непрекъснато заселва пътя, който изминава в световното пространство, с множество образи, представляващи рожби на неговата фантазия, желания, стремежи и страсти. Това прилича на ток, който въздейства пропорционално на динамичното си напрежение върху всяка чувствителна или нервна организация, която се намира в съприкосновение с него.
Интересното е, че този принцип на окултизма, известен на посветените дълго преди раждането на Христа, се потвърждава днес от научни експерименти.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000