0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тези плодове и зеленчуци са задължителни за имунната система

За здравето на имунната система трябва да се набавят повече минерали и витамини

За здравето на имунната система трябва да се набавят повече минерали и витамини

Желателно е имунната система да бъде подкрепяна с подходящи храни, които ще ѝ дадат сила и ще я накарат да работи по-добре.

ГЪБИ

Манатарки, пачи крак, пънчушки - за такава колекция мечтае всеки гастроном. От тях могат да се приготвят изискани блюда, могат да се изсушат или мариноват.

ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ

Те могат да се употребяват както пресни, така и под формата на сладка и напитки. Зареждат организма с витамини и минерали. Укрепват имунитета и не оставят никакъв шанс на простудните и инфекциозните заболявания.

БОРОВИНКА

По състав не отстъпва на червената. Съдържа витамините А, Е, С, както и калий, калций, магнезий, фосфор, глюкоза, фруктоза, захароза. Зарежда с бодрост и добро настроение. Под въздействието на ниските температури в боровинката се запазват всички важни вещества.

ТИКВА

Безспорен хит на есенния и зимния сезон. Златистата красавица неизменно ни радва с потресаващия си вкус, многообразието от варианти за използване и полезния си състав. Богата е на витамини от група В, A, С, пектини, фибри. Благоприятно влияе на храносмилателната система, сърце то и съдовете, нервната система.

РАЙСКА ЯБЪЛКА

Идеалният плод се отличава с ярък цвят. Райската ябълка е богата на витамини от група В, С, РР, Е, А, магнезий, калий, фосфор, йод, желязо. Плодът влияе позитивно на здравето на стомашно-чревния тракт, бъбреците, черния дроб и сърцето.


Поръчайте

pora4ay_baners1.webp
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2020