0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Увеличете енергийния обмен, за да сте щастливи в любовта

Енергийната хармония в двойката започва със съответствието на енергийните обеми

Енергийната хармония в двойката започва със съответствието на енергийните обеми

При мъжа енергийният обем по-лесно да оценява по социалния статус, нивото на осигуреност, броя и сложността на проектите, които той реализира. Например един е способен да управлява само автомобил, а друг - транснационална корпорация.

Външните признаци на енергийния обем на жената могат да са броят на децата, размерът на домакинството, наличието на творчество в живота й… Например при една жена е пълен хаос в малкото едностайно жилище, а при друга огромното имение блести от чистота!

Разликата в енергийните обеми предизвиква баланс във взаимоотношенията и може да стане разрушителна

Ако енергията на мъжа може да се събере в чашка, а на жената - в кофа, то мъжът просто ще се задави. Той или ще избяга от чувство за самосъхранение, или ще започне да пие. И обратното, ако енергообменът на мъжа е по-голям, една жена няма да му стигне.

БАЛАНСИРАЙТЕ РАЗЛИКАТА

Как да постъпите, когато разликата в енергийните обеми е чувствителна?

Ако вашата енергия е повече, не я насочвайте цялата към своя партньор, иначе той ще се задави. Намерете си хоби, измислете си ново занимание, общувайте с други мъже, в края на краищата! Не е задължително непременно да встъпвате в интимни отношения с тях, можете да работите по общи проекти например.

Ако е обратното -чувствате, че силно отстъпвате на партньора си и той постепенно губи интерес към съвместното ви общуване, време е да се заемете със саморазвитието си. Вие решавате в коя област. Главното е тази дейност да ви носи максимум усилия и радост. Тогава ще се появи допълнителен обем енергия, който ще можете да споделите с партньора си.

Не седете у дома, пътешествайте, сменете работата, започнете да изучавате чужд език! Всякакви нови знания, впечатления, опит ще увеличат енергийния ви обем. Те ще помогнат да балансирате вътрешния си свят, а следователно и да създадете хармония в отношенията с любимия човек.


Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000