0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Внимавайте в какво слагате продуктите във фризера

Ако ще пълните фризера или камерата на хладилника, много внимавайте в какво слагате продуктитеНе всеки плик или пластмасова опаковка са подходящи, предупреждават експертите. Неподходящите са опасни, защото от тях в храните преминават вещества, които носят риск за здравето.
За да сте сигурни, че в опаковките може да се замразява храна, най-добре да купите специални. Най-подходящи са с херметично затваряне, защото продуктите се запазват в максимална степен при
липса на въздух. Работа върши и плътно завиване в т.нар. фолио за свежо съхранение. Пластмаса, върху която има снежинка, също е допустимо да ползвате.
В никакъв случай обаче не завивайте храна за замразяване в пликове от дрехи или в торбички за пазар. Те са от рециклирани материали и не бива да остават дълго при минусови температури. Безопасни са само ако са от целофан.

В полиетиленови опаковки може да слагате месо, риба, сурови зеленчуци
и плодове, сирене


Не съхранявайте в тях обаче мазни продукти, в това число и готвено с олио или масло. Това важи не само за замразяване, а и за по-кратък престой в хладилника. Мазнините улесняват пренасянето на токсични вещества от опаковките в храните.

Не се препоръчва да замразявате течности в пластмасови бутилки за еднократна употреба - например от минерална вода или бира


Съветът на специалистите е изобщо да не. използвате такива бутилки повторно. Никога не наливайте в тях и горещи течности.
Няма универсални опаковки, подходящи за всякакви условия и всякаква употреба. Производителите съобразяват материалите, в които опаковат продуктите си, с целта си и със срока на годност. При това се стараят амбалажът да е евтин, което не предполага високо качество и трайност. По тази причина експертите казват, че е най-разумно да не използвате повторно никакви пликове, кутии или шишета от храни и напитки.

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.
Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.
Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Поръчайте

pora4ay_baners1.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за отказване от алкохола и абстинентни прояви. 

Купете 2 опаковки Алкофитал сега на промоционална цена от 122 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Алкофитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000