0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Артеровитал помогна при възстановяването на моя съпруг от инсулт


Преди около 8 месеца моят съпруг преживя инсулт. Той е на 61 години и беше в чудесно здраве, когато това се случи

Сега той прави различни неща, за да се възстанови, и едно от тях е че взима капките Артеровитал. Още в началото искам да кажа, че инсултът на моя съпруг Димитър не беше много тежък. В крайна сметка, той водеше сравнително здравословен начин на живот - нито пушеше, нито пиеше, играеше футбол с приятели всяка седмица. Но, случи се, и това е положение, с което трябва да се справяме всеки ден.

Капките Артеровитал започнах да му ги давам, защото аз ползвам един друг продукт от същата фирма, Хепавитал. Хепавитал е препарат на билкова основа за черния дроб, а аз имах проблеми с него. Както и да е, аз просто реших да се доверя на марка, която ми беше помогнала. и се оказа, че не съм сгрешила, като съм взела на моя мъж капките Артеровитал.

Разбира се, не очаквах чудо още от първата опаковка. Все пак това са билки, а билките имат нужда да се понатрупат малко в организма, за да започнат да действат.

Онова, което забелязвам е, че моят съпруг се чувства много по-добре, откакто започна да взима капките Артеровитал. Някак по-ведър е, не залита толкова, като върви и кръвното му е в здравословните граници. По отношение на парализата не знам какво да кажа, тъй като той има много лека парализа на лявата ръка, а левия му крак почти не си личи, че е засегнат. Има само едно леко провлачване, но то не се забелязва толкова.

Капките Артеровитал са ефикасна превенция против инсулт, инфаркт и различни болести на сърцето. Поръчайте сега, за да гарантирате чистотата на артериите - най-прекия път към здравето и дълголетието!

По отношение на възстановяването му съм оптимист, защото той се върна на работа преди два месеца. Казва, че се чувства добре, няма сърцебиене, няма световъртеж. И мисълта му си е същата, както преди.

Знам, че човек не бива да се отказва да търси решение на здравословния проблем, който има. Да, лекарите помагат, но и ние също трябва да си помогнем сами. А най-добре е тази самопомощ да бъде в тандем с природата.

Така че аз ще продължа да му давам капките Артеровитал. виждам, че му повлияват добре. Ще продължим да правим всичко, каквото е необходимо, за да не повтори инсулта пак.

Дафинка Харизанова от Варна


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000