0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Атеросклерозата вече не е заплаха за мен, защото ползвам капките Артеровитал


Атеросклерозата вече не е заплаха за мен, защото ползвам капките Артеровитал

Преди известно време реших да си направя рутинни изследвания, след които се установи, че имам много висок холестерол и съм буквално на крачка от атеросклерозата

Атеросклерозата е сериозна, но и невидима опасност. Може да мине много време, докато разберете, че е нанесла някакви поражения. Такива поражения могат да бъдат - проблеми със сърцето, като инфаркти и коронарна болест, така и инсулти. В тази връзка можем да кажем, че всякакви заболявания, които са свързани със състоянието на кръвоносните съдове, представляват заплаха.

Добрата новина е, че можете да си спестите всички тези неприятни усложнения, както и че можете да поддържате кръвоносните съдове - артерии и вени, в добро състояние. Онова, което аз направих, беше да си поръчам капките Артеровитал - страхотен билков тоник, който буквално издухва всякакви холестеролни плаки и налепи от артериите.

В един момент разбрах, че стойностите на холестерола ми са в много високи, а според лекарите и в критично състояние. Това е много опасно не само за здравето на сърцето, но и на мозъка. Затова, още преди да е станало фатално късно, аз поръчах капките Артеровитал и започнах да ги използвам.

Капките Артеровитал представляват нещо като билков тоник, който има за цел да се справи с натрупаните холестеролни плаки по стените на артериите. избрах този продукт най-вече заради изключително богатия и ефективен билков състав. Освен това, имам възможност да поръчвам от сайта количества с отстъпка. Така и се снабдих с три опаковки от капките Артеровитал и започнах веднага да ги употребявам.

Капките Артеровитал са отлична превенция против натрупване на холестеролни плаки, както и ефективно почистват вече образувани плаки от стените на артериите

Трябва да кажа, че аз кой знае колко сериозна диета не съм спазвала, докато взимах капките Артеровитал. Поне не и в началото. Тук трябва да уточня, че проблемите с холестерола, който беше много висок, ги имам, защото много обичам да си угаждам. Хапвах си по много и редовно. Напълнях, започнах да чувствам една умора, един задух, едно постоянно неразположение, което ми пречеше не само да си гледам нормално работата и задълженията у дома, ами и да се грижа за себе си. Всичко ми опротивя. Изглеждах все едно цялото ми тяло е престояло под вода поне една седмица - подпухнала, посивяла, страшна за гледане. така че, сама съм си създала проблема, сама и трябваше да си го решавам. То в медицината повечето проблеми са такива, че колкото и да се стараят докторите, ако човек не си помогне сам, няма как да му се случат нещата.

Паралелно с капките Артеровитал и леката диета, която си наложих, аз реших и да започна да се движа повече. Затова и до ден днешен аз ходя пеша на работа. Направо се учудвам за колко малко разстояние съм взимала автобус...

Направих си нови изследвания преди седмица. Оказа се, че стойностите на холестерола са ми като по учебник - много добри, в норма, точно такива, каквито трябва да бъдат за човек на моята възраст. Аз все пак скоро ще навърша 51 години - нужно е, направо е задължително да се грижа за здравето си. А след тази възраст няма нищо по-важно от това да се пазят артериите и кръвоносните съдове чисти. Това гарантира отлична работа, както на сърцето, така и на мозъка, а и на всички по-важни органи и системи в нашето тяло, през които минават важните артерии.

Съветът ми към всички мои набори, а и изобщо към хората, които скоро са навършили 45 години, да не чакат да се случи непоправимото, а да започнат да използват капките Артеровитал. Така ще си гарантираме не само добро здраве, но и живот в напредналите години, който няма да е обременен и непоносим, заради сериозни заболявания.

Гергана Живкова от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2020