0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Използвам капките Артеровитал при лечение на коронарна болест на сърцето


Използвам капките Артеровитал при лечение на коронарна болест на сърцето

Аз имам коронарна болест на сърцето, за чието съществуване разбрах случайно

Лечението на коронарна болест на сърцето почти винаги започва много късно. Това ми го каза моя кардиолог. Лошото на това заболяване е, че то става "видимо" едва когато сърцето пострада по-сериозно. И аз си мислех, че да имаш коронарна болест на сърцето е нещо, което се усеща, но не било така.

В момента съм се възстановил от инфаркта, който беше преди по-малко от година. И хубавото е, че ми се случи да имам лек инфаркт, иначе не знам дали щеше да има нужда да лекувам нещо сега.

Освен обичайните хапчета за кръвно, които пия, аз започнах да използвам и билки. Прочетох за капките Артеровитал в някакъв вестник и започнах да ги ползвам. Тези капки ме карат да се чувствам добре. Освен това, ми направи впечатление, че кръвното ми за пръв път от много време запази едно добри граници, които не можех да постигна преди. Аз съм на 51 годин и лекарството за кръвно не съм го сменял, да кажеш че е от това. И другото, което ми направи впечатление е, че през тези почти два месеца откакто взимам капките Артеровитал аз нямам световъртеж. И главоболието ми изчезна, а преди болките в главата ме стягаха като менгеме.

Билковите капки Артеровитал прочистват артериите от натрупаните холестеролни плаки и така предотвратяват появата на инсулт и инфаркт

Абсолютно съм убеден, че подобрението ми се дължи на капките Артеровитал, защото аз преди толкова добре не съм се чувствал. Сега имам сила и да спортувам, имам сила и да работя. И изобщо, аз съм по-деен, по-ведър отпреди.

За главното действие на капките Артеровитал нищо не мога да кажа, защото не съм си изследвал артериите, да видя как е положението с тях. Но, стойностите на холестерола ми са макар и малко, но по-ниски.

Аз, разбира се, се радвам че използвам капките Артеровитал, доволен съм от техния добър оздравителен ефект. Само малко съжалявам, че преди съм бил толкова небрежен към здравето си и не съм започнал превенция по-рано. Сигурно нямаше да ми се случи този инфаркт ако бях започнал да взимам капките Артеровитал по-рано. Затова сега се надявам да публикувате писмото ми, та повече хора да могат могат да са информирани, че има такъв продукт, като капките Артеровитал, който може да им прочисти артериите от холестеролните натрупвания, и така да се предпазят от такива лоши неща като инсулт и инфаркт.

Марин Христов от Варна


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2020