0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките АРТЕРОВИТАЛ поддържат здравето на майка ми


Капките АРТЕРОВИТАЛ поддържат здравето на майка ми

Поръчах капките АРТЕРОВИТАЛ преди около година и половина. Поръчах ги не за себе си, а за майка ми

Майка ми има преживян един лек инсулт, от който се възстанови сравнително бавно. Лекарите нямат обяснение защо ѝ отне толкова време да се оправи, при положение че другите показатели не бяха толкова зле. Тя има високо кръвно и е малко пълна, но нито е пушила през живота си, нито прекалява с алкохола. Може би работата, донякъде, е допринесла за нейното състояние, защото работеше като счетоводителка и през повечето време беше на стол. Нямаше и много друго движение, защото живеем в апартамент, а село също нямаме. В общи линии майка ми беше един типичен градски жител.

Капките АРТЕРОВИТАЛ спомагат за прочистване на кръвоносните съдове от натрупаните плаки. Редовната им употреба предпазва от инсулт, инфаркт и други неприятни заболявания

Преди година и половина реших да ѝ поръчам капките АРТЕРОВИТАЛ

Стигнах до заключението, че колкото и лекарства да пие, от билките има по-голяма полза, защото нямат странични ефекти и работят с натрупване. Нищо не пречи да се използват билковите капки като една спомагателна терапия, или както се нарича там. Основното беше, че откакто ѝ се случи това нещо с лекия инсулт, тя непрекъснато се оплакваше от умора, отпадналост, световъртеж и някаква скованост, която тя не знаеше как да обясни.

След като приключи с третата опаковка АРТЕРОВИТАЛ, я накарах да си направи изследвания. Бяха минали почти три месеца, откакто започна да ползва капките. От онова, което ми каза, разбрах че единствено холестерола (лошият холестерол) е паднал надолу. Разбира се, нямаше как да искам чудеса от билките за толкова кратко време. И все пак, дори и за този не много голям период, майка ми каза че чувства някаква промяна. Най-основното било, че спряло да ѝ се вие свят. Световъртежите, донякъде, бяха причина и за другите ѝ оплаквания.

Сега, когато измина около година и половина, през което време майка ми редовно употребява капките АРТЕРОВИТАЛ, мога със сигурност да кажа, че употребата на билки има своето обяснение. И най-вече, че благодарение на билковите капки майка ми се чувства по-добре.

Надя Васева от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2020