0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Артеровитал са истински балсам за хората с атеросклероза


Капките Артеровитал са истински балсам за хората с атеросклероза

Артеровитал са билкови капки, които аз взимам, за да поддържам здравето на сърцето след проблеми с болестта атеросклероза

Заболяването атеросклероза ме изненада по-рано, отколкото съм очаквал. Но, за мое щастие, открих превъзходен продукт, който помага за изчистването на холестеролните плаки от артериите.

Днес, заради редовния прием на капките Артеровитал аз не се притеснявам, че може да възникнат някакви усложнения. Защото, всичко, което се иска от мен да правя, го правя. Спортувам умерено, но редовно, използвам капките Артеровитал, спазвам диета. Вярвам, а и се убеждавам в силата на билките, защото, откакто взимам Артеровитал аз се чувствам много добре. И не само се чувствам добре - изследванията ми го потвърждават.

Какво се случи с мен и как започнах да използвам капките Артеровитал? С мен се случи това, че заболяването атеросклероза не само ме свари неподготвен, но и преобърна целия ми живот.

Капките Артеровитал са отлична превенция против натрупване на холестеролни плаки

В началото на 2014-та г. бях навън на разходка с приятели, когато изведнъж почувствах, че не мога да дишам и усещах гърдите си като смачкани. "Какво става? Аз съм само 45 (висок 175 см и тежа 70 кг). Не пуша и не пия и съм много активен ".

След като се прибрах, си уговорих час при личния лекар, който ме насочи към кардиолог за тестове - кръвни тестове (общ холестерол, LDL, HDL, триглицериди) и ЕКГ по време на упражнения. Кръвните тестове показаха почти космически нива на лошия холестерол. ЕКГ-то по време на движение или докато се правят упражнения (на една ходеща пътечка се прави това) показа сърдечни проблеми, свързани с хора, с 30 години по-стари от мен.

Тогава ми направиха ангиопластика. За щастие, моят кардиолог беше много добър, и бях в добри ръце през следващите години. В края на 2016-та г. кардиологът ми не успя да постави катетър в стеснената артерия и беше решено, че трябва да правя операция за байпас на коронарна артерия.

През това време битката за контролиране на нивата на холестерола ми беше голямо предизвикателство, както за мен, така и за лекарите. Взимах статини, разбира се, пиех и разни други лекарства, но нищо не се променяше към по-добро. Тогава реших, че ще трябва да потърся някакво алтернативно решение на моя здравословен проблем. Започнах да се ровя в интернет, да чета някакви неща, и така попаднах на сайта vinagizdravi.com. там прочетох за капките Артеровитал. Реших да ги пробвам. Казах си, че билките са природна работа, ако не ми помогнат, то поне със сигурност няма да ми навредят. И започнах да взимам капките Артеровитал. След време се убедих, че те са истински балсам за хората с атеросклероза. Препоръчвам употребата им не само от хора, като мен, които вече са пострадали от това заболяване. Най-вече Артеровитал трябва да се взима като профилактика и за навременно изчистване на артериите от холестеролните плаки, за да не се стига до неприятни усложнения, като байпаси и т.н.

Христо Симов от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2020