0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Артеровитал възстановиха здравето ми след прекаран микроинфаркт


Капките Артеровитал възстановиха здравето ми след прекаран микроинфаркт

Преди около 7 месеца преживях един микроинфаркт, който сериозно ме изплаши, макар да ми се размина сравнително леко

Затова сега, вече повече от половин година след случилото се, аз възстанових здравето си след прекарания микроинфаркт с помощта на капките Артеровитал.

За това, какво се случва след като човек прекара микроинфаркт не може да се каже кой знае какво. Аз мога да кажа как беше при мен. Микроинфаркта, както и по-сериозния инфаркт, както и инсулта, а и каквато и да е друга болест, протича различно при различните хора. Затова и симптомите са различни, както и възстановяването след това.

За моето възстановяване най-много помогна това, че малко след като ме изписаха от болницата аз започнах да взимам билковите капки Артеровитал. За тях моята жена е научила от някакъв вестник, струва ми се, или от интернет - не знам. След като започнах да ги взимам, аз действително реших да прочета малко повече за тях. Всеки, който се интересува какво представляват капките Артеровитал, как помагат, защо е толкова важно да се прочистват кръвоносните съдове от натрупаните холестеролни плаки, може да научи от сайта vinagizdravi.com. Там има много подробна информация за самите капки, за билките, които влизат в състава им.

Другото полезно нещо, което разбрах от този сайт е това, че там е даден и хранителен режим, който трябва да се спазва, след като човек е претърпял някакво такова заболяване, предизвикано от недоброто състояние на кръвоносните съдове.

Редовният прием на АРТЕРОВИТАЛ ще ви осигури не само чисти артерии, но още по-добра работа на сърцето, повече кислород за мозъка, а оттам и по-дълъг и спокоен живот.

Поръчайте АРТЕРОВИТАЛ и започнете естествената грижа за артериите СЕГА!

А при мен този микроинфаркт, който преживях на 44-годишна възраст, е едно предупреждение. Предупреждение за това, че човек трябва да навреме да обръща внимание на здравето си.

Затова и сега, всече няколко месеца след като аз получих моето предупреждение, взимам капките Артеровитал. За да се уверя не само в онова, което усещах, след като започнах да приемам билковите капки, направих изследване. Резултатите ми бяха повече от задоволително, макар и за толкова кратко време. Аз, в крайна сметка, съм употребил не повече от 3 опаковки Артеровитал. Даже още не съм свършил третата опаковка. Единственото лекарство, което пия е за понижаване на кръвното налягане. То няма как да повлияе на резултатите от изследването на холестерола. Откакто започнах да взимам капките Артеровитал, всичко лошо, всичко вредно е надолу, като показатели. А и да ви кажа честно, нямах кой знае каква нужда да ги правя тези изследвания, защото аз така или иначе си се чувствах добре.

Усещането след като започнах да взимам капките Артеровитал най-общо мога да опиша като време, през което за първи път от много години аз не усещам умора. Не ми е замаяна главата, не ми е отпаднало. Явно онова, което се е трупало около кръвоносните ми съдове, и което капките Артеровитал са успели да почистят, по някакъв начин е тровило организма ми.

Сега даже се замислям, че навярно е можело да си спестя този микроинфаркт, ако бях започнал превантивно да взимам капките Артеровитал. Защото, когато кръвоносните съдове са чисти, нищо такова не може да се случи. Затова искам да кажа на хората, особено на мъжете, както и на тези, които скоро ще станат на 50 години - започнете да прочиствате кръвоносните съдове с капките Артеровитал, за да си спестите всякакви неприятности, които атеросклерозата може да причини. Няма значение дали става дума за болести на сърцето, инсулти, разширени вени. Всичко това може да стои далеч от вас, ако за три месеца в годината правите прочистване на кръвоносните съдове с капките Артеровитал. А ако ги съчетаете с препоръчания в сайта хранителен режим, ако спортувате редовно, нищо чудно да станете и дълголетници. Или поне да посрещнете сериозната възраст без сериозни заболявания. Аз поне това мисля да направя!

Иван Симеонов от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2020