0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Майка ми се възстанови след инсулт, благодарение на капките Артеровитал


Преди известно време майка ми претърпя инсулт. Едно от нещата, които започнахме да правим за нейното възстановяване, беше терапията с капките Артеровитал

Всеки, който е навършил 45 години трябва да знае това - за да се предотврати появата на инсулт, много е важна превенцията, предпазването от това кръвен съсирек да запуши артерия. И капките Артеровитал трябва да са съществена част от тази превенция. Защото, благодарение на тях, мама не получи втори удар, както предполагаха лекарите. А състоянието на нейните съдове беше наистина много, много зле. Капките Артеровитал не само, че спомогнаха за изчистването на холестеролните плаки, но и са главна причина артериите на майка ми да са меки и гъвкави.

Капките Артеровитал са най-доброто билково средство за прочистване на артериите и възстановяване добрата работа на сърцето

Инсултът има различни степени на тежест - от много лек до фатален. Майка ми получи лек инсулт в края на 2018 г. Колкото и лек да беше, колкото и безпроблемно да изглеждаше самото възстановяване, на фона на всички тежки случаи, които видяхме по болниците, инсултът изисква постоянна грижа. Диета, разходки - всичко... Изведнъж животът на цялото ни семейство се обърна с главата надолу. Съпругът и децата останаха на заден план, защото на преден план се разгърна борбата на майка ми за един по-добър и по-пълноценен живот.

_______________________fon1__1_.png

Всички пациенти, претърпели инсулт и други сериозни наранявания, имат момент, в който трябва да бъдат изписани от болницата, защото лекарите са си свършили работата и трябва да започне дълъг процес на възстановяване.

Тук е необходимо да се разбере, че инсултите се случват и на млади хора, че има хора след тежки наранявания или злополуки на различна възраст, и също преживяват този период между болницата и активното възстановяване у дома. А това възстановяване няма да е пълно, ако не се погрижете инсулта да не се случи отново.

Тук трябва да кажа, че аз съвсем умишлено реших да подпомогна възстановяването на майка ми след инсулт с билково средство. Капките Артеровитал имат уникален билков състав, комбиниран по един много ефективен начин. Те помогнаха на майка ми, при положение, че тя поддържа високи нива на холестерола още от дете. И щом успяха да се справят с такъв тежък случай, значи ще помогнат на всеки, който поне малко мисли за своето здраве. Още повече, че състоянието на майка ми чувствително се подобри след като приключи препоръчания тримесечен прием на капките Артерофитал.

Така че, равносметката е следната. Малко преди да приключи с третата опаковка Артеровитал холестерола на майка ми беше 6,3 mmol/L. Преди това стойностите бяха над 10. И тези високи стойности на холестерола тя ги поддържаше с години. Ясно е, че има още какво да се желае. Още трябва да се сваля, но трябва да е ясно, че все пак това са стойности на човек, преживял инсулт, с високо кръвно... И, колкото и да ми е неудобно да го кажа - и на човек, който продължава да пуши. От всичко, което успяхме да променим след инсулта, единствено с цигарите не можахме да се преборим, въпреки че една кутия сега я пуши 2-3 дни, а преди я свършваше още за ден.

Сигурна съм, че ще има нови курсове на терапия с капките Артеровитал. И трябва да има, за да може мама да е добре.

Исках да споделя отличните впечатления, които имам, от билковите капки Артеровитал, за да може тези уникални билкови капки да помогнат на повече хора. Ползвайте капките Артеровитал, препоръчайте ги на близките си, вземете ги на родителите си. Нека грижата за чистотата и проходимостта на артериите започне навреме, за да не се стига до такива неприятни и труднолечими усложнения, като инсулт.

Павлина Стоянова от Пловдив


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Януари 2020

Content
LivedaMed2000