0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Най-ефикасният начин да прочистите артериите са капките Артеровитал


Най-ефикасният начин да прочистите артериите са капките Артеровитал

Ползвам капките Артеровитал от почти година и искам да изкажа своето мнение за този невероятен продукт

Започнах да взимам капките Артеровитал малко след като претърпях един сравнително лек инфаркт. На 51 години съм, и това, което ми се случи, беше предупреждение за мен. Поне аз го приех за такова, защото допреди това не полагах никаква грижа за здравето си. Много пушех, но не пиех никакъв алкохол, бях зависима към храната и най-вече към сладкото. Редовно преяждах. Бях стигнала едно положение, в което кръвното ми беше 170 на 90 всеки ден. Отделно от това тежах почти 100 килограма и не правех нищо, за да ги сваля.

По времето, докато лежах в болницата, се запознах с една жена, която идваше на свиждане на нейния мъж. Случайно се разговорихме, и тя ме пита какво прави в болницата млад човек като мен. Викам, млад, млад, колко да съм млада... Казах ѝ защо съм в болницата, и тя ме посъветва веднага щом ме изпишат да си поръчам капките Артеровитал и да започна да ги взимам. Самата тя ги ползвала и нямала никакви проблеми, а беше доста над седемдесет годишна.

Капките АРТЕРОВИТАЛ прочистват кръвоносните съдове от натрупаната плака, която е причина за инфаркти, инсулти и други сериозни здравословни отклонения

Попитах я, тя като ги взима, защо не е казала и на нейния мъж, и той да ги употребява, а не да лежи по болниците. Тя каза, че той от ината си е изпатил. Не искал да ги взима, казвал че щял да умре, докато чака билките да подействат.

От моя личен опит, който имам с капките Артеровитал, мога да кажа, че това не е така. Да, нужно е да мине някакво време, за да се получи натрупване на билките в организма. По-интересното е, че заради това натрупване действието на капките Артеровитал продължава дори и когато не се взимат.

Аз лично реших за себе си да ползвам билковите капки почти постоянно. Така съм вече от една година. Иначе може да се взимат капките Артеровитал и по три месеца два пъти в годината. Кой както си реши и какъвто му е проблема.

Така че, вече почти година, откакто започнах да използвам този невероятен продукт, мога да кажа само, че се чувствам невероятно добре. И изследванията, които правя, за да следя състоянието си, го доказват.

Правда Симеонова от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020