0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Няма по-добро средство против атеросклероза от капките Артеровитал!


Няма по-добро средство против атеросклероза от капките Артеровитал!

Капките Артеровитал ги поръчах на моите родители, които са съответно на около 60 години

Всъщност, и двамата не са ги навършили още. Баща ми ще стане на 60 догодина, а майка ми е на 57 години. Аз съм на 28 години и работя като медицинска сестра.

Много ми се иска да кажа, че те са започнали да употребяват капките Артеровитал профилактично. Може би, ако това беше така, инфаркта на баща ми нямаше да се случи.

Баща ми получи инфаркт февруари 2019-та. Скоро ще стане една година. За тази една година много неща се промениха. И най-вече - промени се моето отношение към билките. И изобщо - към билковите препарати. Да ви кажа честно, не съм очаквала такива резултати. Аз знам какво е човек да преживее инфаркт, пък бил той и по-лек, както беше в случая на баща ми. Виждам го непрекъснато в болницата. Това значи, че животът на този човек никога повече няма да бъде същия. И не трябва да бъде същия, ако не иска отново да преживее онова, което му се случи миналата зима.

След като го изписаха от болницата, баща ми се прибра вкъщи. Майка ми била прочела във някакъв вестник за билковите капки Артеровитал и настояваше да ги поръча. Те винаги ме питат разни неща, когато става въпрос за лекарство или лечение. Аз за капките Артеровитал не само че не бях чувала, но и не бях много убедена, че баща ми има нужда от такова нещо. Опитвах се да му обясня, че трябва да си пие редовно хапчетата за кръвно (неговото е високо), че в студеното време кръвоносните съдове се свиват, и затова по-често стават инфарктите. Говорих им, че и двамата трябва да минат сега на диета - без сол, без мазно, без пържени и тежки храни. Да пият вода, да се стараят да ходят повече. И на двамата работата им е такава, че е свързана с много стоене на едно място. Ей такива неща им говорех. Майка ми обаче настояваше да поръча капките Артеровитал. Ами да ги поръча, то с нея на глава не може да се излезе...

Редовният прием на капките АРТЕРОВИТАЛ ще омекоти и унищожи холестеролната плака, която се е натрупала в артериите, и по този начин ще елиминира атеросклерозата и усложненията, които това заболяване предизвиква

Понеже и двамата ми родители си правят изследванията в болницата, в която работя, аз съм наясно с техните резултати, и съответно с диагнозите им. Високо кръвно има само баща ми. Майка ми има висок лош холестерол, отделно има и диабет, защото е доста пълна за годините и за ръста си.

Каква беше изненадата ми това лято, когато баща ми си направи изследвания, назначени от джипито. В най-общи линии изследването, което направи той, имаше кардиологичен профил. Това беше нужно, защото му предстоеше консултация с кардиолог.

Честно да ви кажа, аз в началото си помислих, че е станала някаква грешка. Помислих си, че я са объркали кръвта в лабораторията, я името. Такива грешки стават, макар и рядко. Още повече - в нашата болница това не се е случвало. И го питам аз, нови лекарства ли са му назначени, какво точно взима, че да се случат тези добри кръвни показатели. И той вика - питай майка ти, нали знаеш че тя ми дава лекарствата. Така е, майка ми всяка сутрин му подготвя лекарствата, които трябва да пие.

Оказа се, че и двамата взимат капките Артеровитал от около три месеца. Другото лекарство, което баща ми взима, е за кръвното. То няма нищо общо с атеросклерозата. Холестерол, коагулация - всичко беше надолу, всичко беше в норма! Аз направо не можах да повярвам. Оказа се, че и кръвното му налягане се е нормализирало, къде заради билките, къде заради това, че спазваше диета. Като му видях изследванията, а и като го видях самия него, нямаше как да не се изненадам! Затова спокойно и с немалка доза увереност мога да кажа, че капките Артеровитал са най-доброто средство против атеросклероза. Съветът ми към хората, които са на годините на моите родители, а и по-младите, да започнат да взимат капките Артеровитал, дори и да не са преживели инфаркт или нещо подобно. Ако не друго, то напълно съм убедена, че билковите капки Артеровитал помагат да се предотврати атеросклерозата, а от там и всички усложнения, които тя носи.

Милка Георгиева от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2020