0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Пълноценен живот след сърдечен удар, благодарение на капките Артеровитал


Връщайки се назад, не си спомням подробностите за деня, в който получих сърдечен удар

Знам какво се е случило от онова, което моите колеги, жена ми и лекарите са ми казали. Онова, което със сигурност знам е, че днес, почти година след този инцидент, аз се чувствам много по-добре, благодарение на капките Артеровитал.

Използвам билковите капки Артеровитал от около 2-3 месеца. Някой ще каже, че това не е много време, но за този период аз съм употребил почти три опаковки Артеровитал. Третата опаковка още не съм я довършил.

Започнах да използвам капките Артеровитал по съвет на един познат, с когото се възстановявахме заедно в кардиологичното на Окръжна болница. Бяхме в една стая с него, горе-долу на една и съща възраст, и двамата претърпели сърдечен удар. Различното при мен е, че ми отвориха блокиралата артерия, наложи се, защото иначе един Господ знае какво би се случило. Това беше животоспасяваща операция.

По-лошото е, че след операцията стана ясно, че артериите ми са в ужасно състояние - твърди, като корабни въжета, както каза един от лекарите. Как съм ги докарал до това състояние? Не е мистерия. Аз си водех един бохемски живот, преди да ми се случи сърдечния удар. Ядене, пиене, цигарки, мързел в неделя... Не съм мислил, че така ще стане. То нямаше и кой знае какви предупредителни сигнали.

Ако ползвате капките Артеровитал възстановяването след прекаран инсулт ще е много по-ефективно

Та, когато се видяхме със Стоян, човекът, с когото лежахме заедно в Кардиологичното на Окръжна, аз направо не можех да повярвам как изглежда този човек. Спокойно може да се каже, че все едно не е претърпял никакъв сърдечен удар - жизнен, свежар, като спортист направо. И се заговорихме кой какво прави, как се лекуваме, какво се е случило след болницата. Тогава той ми каза, че е започнал да взима някакъв билков продукт за прочистване на артериите. Викам, кажи и на мен, и аз да започна да го взимам. И тогава той ми каза за капките Артеровитал.

Записах си аз името на този продукт, и накарах сина ми да го провери в Гугъл, да видим каква информация има, какво представлява, къде се продава. Аз не съм мислил много дали да го взимам или не. В крайна сметка онова, което видях, а и което Стоян ми каза, ми беше достатъчно.

Поръчахме трите опаковки, които още не съм приключил, започнах да ги взимам. И ето, два месеца по-късно аз се чувствам много по-добре, отколкото преди да започна да употребявам капките Артеровитал. Е, не съм толкова добре, колкото моя познат, но той все пак е направил два курса с Артеровитала. Той е говорил с някаква аптекарка, откъдето е купил капките, и тя му е казала, че трябва да се правят поне два 3-месечни курса с Артеровитал, за да не се повтори удара. все пак, при нас положението е по-сериозно. Ние вече сме преживели един сърдечен удар.

Освен това, капките Артеровитал може да се взимат и от хора, които уж са привидно здрави. Защото то и аз бях уж здрав, уж нищо ми нямаше, но получих предупреждение. Така или иначе холестерола си се отлага, плаката се натрупва, съдовете и артериите стават твърди, тесни. И колкото и да е малко тромбчето, може да се случи запушване.

Аз този път се разминах само с една не особено тежка операция. А можеше да не ми се случва, ако не бях толкова немарлив към здравето си.

А вие, които четете моята история, започнете да взимате капките Артеровитал сега, когато нищо ви няма, за да не се притеснявате, че след време не само може да ви се случи нещо, а че е възможно и да се повтори. Като почиства холестеролните плаки, Артеровитал пази не само от сърдечен удар и инсулт. Ако ги взимате редовно няма да ви се случват и такива неща, като аневризми, коронарна и исхемична болест на сърцето, тромбози и всякакви други съдови заболявания. Помислете и направете необходимото, преди да е станало късно.

Бисер Калев на 57 години от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000