0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С Артеровитал се върнах към живота след сърдечен удар


Преди малко повече от година преживях тежък сърдечен удар, който буквално дойде от нищото

Със сигурност състоянието ми днес нямаше да бъде толкова добро, ако не беше моята воля да се възстановя, както и това, че намерих най-добрия продукт за прочистване на артериите - билковите капки Артеровитал.

Доволен съм от постигнатото с Артеровитал. Единствено ме е яд на мене си, че не съм знаел по-рано за този билков продукт. Защото, ако навреме бях започнал прочистването на артериите, това нямаше да ми се случи.

На 59-годишна възраст направих нещо, което много отдавна исках да сторя - изкачих връх Мусала. Тази задача беше там, в моя списък с важни неща, които трябваше да направя през живота си. Нямах никакви признаци за здравословни проблеми, по време на тренировката ми за похода, или по време на самия поход.

Година по-късно, около обяд на 11 май 2018 г., отидох в салона да тренирам, което беше нормално нещо за мен. След рутината - вдигане на тежести, ходене и бягане на бягащата пътека, завършвах тренировката си, когато почувствах внезапна болка в областта на гърдите. „Може би съм прищипал някой мускул", помислих си. Завърших тренировката, но накрая вече се потях и имах по-силни болки в гърдите.

Онова, което направих след това, не трябва да се прави. Трябваше да се обадя веднага на Бърза помощ. Вместо това, се качих в колата и карах към вкъщи. Болката и потта се усилваха и аз се обадих на жена ми Анета, като й казах, че гръдния ми кош направо ще се пръсне от болка. Спрях и останах на място, докато жена ми дойде, а след това тя ме закара в болницата.

Там стана ясно, че лявата ми артерия е блокирана на 99 процента. Поставиха стент, но не можаха да отменят щетите, нанесени на сърцето ми.

Лекарят ми каза, че съм благословен да бъда жив, независимо от щетите, нанесени на сърцето ми. Той заяви, че сърцето ми не може да оздравее напълно или да се поправи, няма да стане по-добре, но и по-зле няма да е, ако съм достатъчно загрижен за състоянието си.

Връщайки се у дома, вероятно като много други, се замислих какъв ли ще е остатъка от живота ми. Ако така ще е и през останалата част - наистина ли исках да живея по този начин?

Билковите капки Артеровитал прочистват артериите и по този начин предпазват от сърдечен удат, инсулт и други тежки състояния

В деня след излизането си от болницата започнах да ходя. Не на голямо разстояние, малко по улицата пред нас и обратно, което напълно ме промени. Това щях да бъда новият аз. Честно да ви кажа, разплаках се. Заклех се, че ще направя всичко, което е по силите ми, за да се възстановя.

Разходките продължиха. Дори, след като започнах да взимам капките Артеровитал, увеличих разстоянието. Днес вече извървявам без проблем по около 10-11 000 крачки. Макар понякога да се уморявам, поддържам тази рутина.

Давам си сметка, че нищо от това нямаше да се случи, ако не беше моята воля за живот. Дано писмото ми се прочете от по-младите хора, за да започнат навреме да взимат мерки, и да не позволят да им се случват тежки сърдечни аварии. Разберете, че за сърцето няма нищо по-хубаво от това артериите около него да са чисти. Така се снабдява с кръв, с кислород, и с всичко, което му е нужно. А за да бъдат чисти и гъвкави артериите трябва да се прави навременно прочистване с капките Артеровитал. Аз съм абсолютно сигурен, че благодарение на тях не само си възстанових движението, но и си спестих втори сърдечен удар, въпреки че лекарите ме предупредиха, че може да се случи. Е, опровергах ги! Благодарение на билковите капки Артеровитал живея страхотен живот, на който се наслаждавам възможно най-пълно.

Найден Георгиев от София


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000