0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Сърцето ми бие по-здраво след приема на капките Артеровитал


Сърцето ми бие по-здраво след приема на капките Артеровитал

Аз започнах да ползвам капките Артеровитал след като имах оплаквания от общ характер

Моят лекар ми каза, че точно този тип оплаквания са най-опасни и коварни. За какво става въпрос, нека да обясня. Може някой да познае себе си в това, което ще разкажа. Ако е така, имате готово решение на вашите здравословни проблеми, и това са капките Артеровитал.

Моите оплаквания и усещания от общ характер се дължаха преди всичко на високия лош холестерол, който имах. Много хора така се бъркат - чувстват отпадналост, умора, световъртеж, ниска енергия, сърцебиене или напротив - по-слаб пулс, и ходят при различни лекари, за да се лекуват отделните симптоми. А в крайна сметка, проблемът е високия лош холестерол.

Той се утаява по стените на артериите, те се стесняват, кръвта се движи по-бавно и заради това сърцето се претоварва. То се уморява, кръвта не се насища с кислород, и заради това не се доставя достатъчно кислород на другите органи и системи. Така настъпва умора, отпаднало, безсилие. С това идва и високото кръвно налягане, а след него и усложнения като инфаркти и инсулти.

Капките Артеровитал са отлична превенция против натрупване на холестеролни плаки, както и ефективно почистват вече образувани плаки от стените на артериите

Мога още да ви обяснявам за това състояние, но съм сигурен, че повечето от вас ме разбраха. Знам, че симптомите и проблемите, които описах, са проблем на всеки втори човек. Е, аз вече не влизам в тази статистика, защото ползвам капките Артеровитал.

Нека кажа и малко повече за тези билкови капки, както и за начина по който действат и по който ми се отразиха на мен.

Първо искам да кажа, че по-сериозни проблеми със сърцето все още нямам. На 47 години съм, пушач и бивш чревоугодник. Цигарите все още се мъча да ги откажа. Като цяло се чувствах много отпаднал, задъхвах се и се събуждах с главоболие и световъртеж. Отидох при джипито и тя ми даде да си направя кръвни изследвания, от които стана ясно, че имам висок холестерол. Имаше и други отклонения в показателите, но те не са важни сега.

Започнах да използвам капките Артеровитал преди два месеца. За този сравнително кратък период аз се стабилизирах значително. Най-вече показателите на лошия холестерол са надолу, не се чувствам отпаднал и усещам как сърцето ми бие по-силно.

Аз имам още една опаковка от капките Артеровитал, защото си поръчах три наведнъж. Знам, че след като я оползотворя и нея, нещата с моето здраве ще станат още по-добри. Артериите ще бъдат още по-чисти и кръвта ще минава свободно по тях. Много е важно Артеровитал да се взима редовно и по-дълго време, Така резултатите ще бъдат още по-добри и по-трайни.

Хубаво е билковите капки Артеровитал да започнат да се употребяват превантивно, така си мисля аз. Защото, ако човек започне терапия с Артеровитал преди състоянието му да се е обострило сериозно, той ще постигне много по-добри резултати. Най-вече - няма да бъде заплашен от натрупването на холестеролни плаки. И това ще предотврати атеросклерозата, която пък е предпоставка за такива животозастрашаващи състояния, като инсулт и инфаркт. Поради тази причина аз поръчах три броя Артеровитал на моя брат, който е по-малък и по-здрав от мен, но нищо не пречи да се застрахова.

Мислете за здравето си навреме, а не когато вече е късно. Ползвайте капките Артеровитал, прочистете артериите и помогнете на сърцето да работи по-добре. Ползата от това няма да е само за вас, а и за вашите близки, които ще ви се радват по-дълго време!

Радул Попов от София

 


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020