0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Сърцето ми е здраво след тримесечна терапия с капките Артеровитал


Сърцето ми е здраво след тримесечна терапия с капките Артеровитал

В продължение на няколко години имах много упорита тахикардия, която никакви хапчета не успяха да коригират

Едва след като започнах тримесечния прием на билковите капки Артеровитал аз почувствах много сериозно облекчение на симптомите.

В едно с тахикардията, при изследване на кръвта, което си направих преди около година и нещо, стана ясно, че имам и завишени нива на холестерола. И по-специално на лошия холестерол. Това не е никак добре. Пих известно време статините, които ми бяха изписани. След около половина година установих, че промяна в стойностите няма. Нови изследвания, нови лекарства... Не знам докъде щях да стигна, ако не бях излязла доброволно от този омагьосан кръг.

Една моя близка ми каза за билковите капки Артеровитал. Аз скоро навърших 50 години и знам, че не бива да поддържам високи нива на холестерола, защото така се образуват холестеролни плаки. Холестеролните плаки възпрепятстват движението на кръвта по артериите и другите кръвоносни съдове, защото ги стесняват. Даже не е задължително кръвта да е гъста, за да се получи такова нещо. Така, като се натрупат плаките, самите артерии стават по-тесни. И към всичко това трябва да се добави опасността от това да се отчупи някакво парче от така натрупаните плаки и да запуши артерията. Става страшно, направо! Затова аз се заслушах в онова, което моята близка ми каза.

Таня, така се казва тя, има няколко доста сериозни проблеми със сърцето. Тя, разбира се, си пие назначените ѝ лекарства редовно. Но, понеже баба ѝ навремето е била акушерка на селото и се е занимавала с билкарство, е много наясно с билките и лечебните треви. Поради тази причина Таня не пропуска да си суши и да си прави чай от билки. Та, тя ми каза, че от едно известно време взима билковите капки Артеровитал. Била прочела за тях някъде си, не помня кой вестник каза. И аз, след като я изслушах внимателно, реших да проверя в интернет дали пише нещо за тях. Затова помолих дъщерята да провери. И прочетохме в сайта на Артеровитал - vinagizdravi.com. Много интересни неща прочетохме там. И аз питах моята позната Таня дали е доволна от Артеровитала. Тя ми каза, че тава билкова комбинация, като на капките Артеровитал, е много по-силна от каквито да е лекарства. И че ако си взимам капките поне три месеца, не само ще разбера разликата между билките и лекарствата, но и ще я усетя на практика.

Поръчайте билковите капки АРТЕРОВИТАЛ, за да си осигурите естествена и ефективна грижа за артериите СЕГА!

И така реших аз да си поръчам три опаковки от капките Артеровитал. Почнах да ги пия. Да ви кажа честно, това за което Таня говореше, за това дето ще почувствам и усетя разликата, се усети още на втората опаковка от капките Артеровитал. Сърцето ми преди биеше като барабан. Аз му бях свикнала вече и не обръщах внимание. Но, като му се успокои биенето, и като спрях да го усещам, чак ми стана странно, едно такова...

Така че, аз наистина се уверих в думите на Таня, че билките, когато са комбинирани правилно, са по-силни и от лекарства. Капките Артеровитал успокоиха не само биенето на сърцето ми, но техния ефект оказа влияние и върху стойностите на холестерола - за пръв път от много време изследванията ми бяха надолу. Вече съм близо до референтните стойности. Не съм си изследвала артериите, не знам какво е състоянието на плаките, но съм сигурна, че като продължа да взимам капките Артеровитал аз не само ще пазя кръвоносните съдове чисти, но още повече ще подпомогна работата на сърцето.

Кирилка Гочева от Пловдив на 51 години


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2020