0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Вместо с хапчета прочистих кръвоносните съдове с капките АРТЕРОВИТАЛ


Вместо с хапчета прочистих кръвоносните съдове с капките АРТЕРОВИТАЛ

Кръвоносните съдове са нещо, за което чуваме или с сещаме, ако някой е прекарал инфаркт или инсулт

Рядко се замисляме дали не трябва да направим нещо, за да са здрави кръвоносните съдове и за да не се случи така, че парче от плаката, която полепва по тях, да не се отчупи и да ги запуши. Факт е, че от състоянието на кръвоносните съдове зависи не само това да не преживеем инфаркт или инсулт, а и други заболявания, като разширени вени например.

Какво ме накара да обърна внимание на състоянието на моите кръвоносни съдове?

Аз съм на 47 години. За тази възраст не може да се каже нищо повече от това, че е средна възраст. Човек не е нито млад, нито стар. Нямам кой знае какви оплаквания, или ако имам, гледам да им обръщам внимание навреме. Нямам наднормено тегло. Не се боря и с лоши навици, като тютюнопушене или пък злоупотреба с алкохол. На пръв поглед - нормална жена на нормална възраст. Онова, което ме накара да се замисля дали да не предприема някакви действия, е един ужасен задух, който се появи преди около две години.

Капките АРТЕРОВИТАЛ прочистват кръвоносните съдове от натрупаните в тях холестеролни плаки и по този начин облекчават работата на сърцето. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

След като си направих различни изследвания, стана ясно че този задух не е от белите дробове. То нямаше и как да е, при положение, че не живея в голям град, а на село. Там въздуха е по-чист, а аз, както вече казах, нито пуша, нито пия. Малко след това отидох на кардиолог, и той ми каза, че се задъхвам, защото кръвта ми е гъста и сърцето се затруднява да работи нормално.

Гъстата кръв трудно се движи

Тя беше причина и да чувствам страхотна умора, без значение колко съм спала. Аз буквално се събуждах уморена. Това оказваше влияние на цялото ми ежедневие. Нищо не можех да върша нормално. Затова отидох на лекар. Естествено, предписа ми някакви лекарства, от които полза нямаше, кой знае каква. Затова аз започнах да чета, да се интересувам от моето състояние, и от това как мога да си помогна с билки. Така попаднах на информация за билковите капки Артеровитал, започнах да ги взимам, и четири месеца по-късно аз се чувствам идеално. Най-хубавото е, че не само нямам никаква умора, ами и чувствам как сърцето ми бие по-леко.

Препоръчвам капките Артеровитал на всеки, който иска да си помогне и да предотврати образуването на плаки върху кръвоносните съдове, както и да си спести такива усложнения, като инфаркт, инсулт и коронарна болест на сърцето.

Милка Стоянова от Асеновград


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2020