0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Електронните цигари нарушават съдовата функция


Електронните цигари не са толкова безопасни, колкото повечето хора си мислят

Те нарушават съдовата функция като обикновените цигари. Затова употребата на електронните цигари трябва да бъде внимателно премислена. Най-добре е човек да се откаже от използването на каквито и да е цигари.

Електронните цигари по-специално нарушават работата на съдовата функция, по съвсем същия начин като цигарите от истински тютюн. Това е установено от експерти от Училището по медицина в университета в Бостън. Това откритие разсейва мита за безопасността на електронните цигари.

Проведен е анализ на повече от 400 души на възраст 21-45 години, които не са имали сърдечни заболявания. Сред тях 94 души не пушат, 285 души са пушили цигари, 36 души - електронни цигари, 52 души - и двата вида цигари.

След това започва да се проучва състоянието на кръвоносните съдове в последните две групи. Прави впечатление следното: електронните цигари по-често се ползват от млади хора без здравословни проблеми. Въпреки това учените успяха да определят, че бившите пушачи, които са преминали към електронни цигари, и хората от последната група, са имали същия обем промени в съдовете като потребителите на обикновени цигари.

За да предотвратите фатална промяна в съдовете, ползвайте капките АРТЕРОВИТАЛ. Така ще запазите сърцето здраво!

Съдовата еластичност е загубена след редовна употреба на електронни цигари. И когато са повредени малки кръвоносни съдове, това увеличава натоварването на сърцето. Редовното натоварване на сърцето може да допринесе за развитието на сърдечно-съдови заболявания, предупреждават лекарите.

В допълнение, анализът показа, че клетките, от които са направени кръвоносните съдове (ендотелни клетки), са еднакво повредени, независимо дали хората използват електронни цигари, обикновени цигари или и двете.

Ендотелните клетки при потребителите на електронни цигари или лица от последната група произвеждат по-малко азотен оксид, който защитава кръвоносните съдове. В същото време се произвеждат по-реактивни кислородни видове, които са вредни за клетките.


Поръчайте

_______________________fon1__1_.png
Поръчайте сега на 
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки за прочистване на артериите - против атеросклероза, инсулт и инфаркт 

Купете 2 опаковки Артеровитал сега на промоционална цена от 90 лв. и ползвайте отстъпка от 11 лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Артеровитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000