0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Черен кимион и диабет - чудотворни народни рецепти

Черен кимион – тази подправка може значително да намали кръвната захар при диабетицитеЧерен кимион помага при диабет Черен кимион помага при диабет

Според американските учени това се случва, защото малкото черно семенце значително укрепва имунната система на нашето тяло и стимулира почти всички органи. Можете да направите различни полезни средства за лечение с черен кимион, а можете да го консумирате просто защото е вкусен. .
Всяко едно ястие, което си приготвяте, без значение дали е пилешка пържола или нещо друго, всичко, което може да се съчетае с черния кимион е добре дошло за вашето здраве. Маслото от черен кимион, което се продава в аптеките и здравословните магазини, също е полезно за вашето здраве. Може да си направите и лека отвара от черните семена и да отпивате по една глътка от нея.
Масло от черен кимион при диабет се консумира по двадесет и пет капки три пъти на ден.
Ето и една древна арабска рецепта за профилактика на диабета с черен кимион: смесете равни количества бял оман корен, семена от черен кимион, кора от нар. Залейте с вода и оставете да заври. Приемайте лекарството в продължение на месец, петнадесет минути преди ядене по една супена лъжица дневно.
Не забравяйте, че каквото и да правите, както и под каквато и да е форма да взимате черния кимион, винаги трябва да се консултирате с лекар, както и систематично да се измери ефективността на глюкозата, тъй като тя може да се намали до критично ниско ниво. Възползвайте се от възможностите, които ви дава нетрадиционната медицина, но бъдете внимателни и следете състоянието си.

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000