0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Храня се изключително разнообразно, нищо че съм с диабет

Някои хора изпадат едва ли не в ужас като разберат, че са болни от диабет, защото не знаят какво, колко с как ще ядат


диета диабетАз имам диабет от втория тип и мога смело да кажа, че хапвам всичко, с което се хранят и другите хора. Понякога нивото на кръвната захар се качва високо, но това не е от яденето, а от стрес и от разни проблеми, с които се сблъсквам често, тъй като работя с хора и работата ми е много напрегната. Когато разбрах, че имам диабет нито за миг не се изплаших, не се притесних, не изпаднах в паника, а даже се амбицирах. Имах дори още по-силно желание за живот, за пълноценен живот.
Онова, което правя, за да се храня пълноценно с диабет е да ям по 5-6 пъти на ден. Забравих за всякакви сладкиши, които ядях преди. Изведнъж не изпитвах нужда. За сметка на това започнах да ям сурови ядки и зеленчуци - нещо, което преди изобщо не ядях. най-вкусно ми е, когато си сготвя гъби с домати и кромид и изпия една голяма чаша айран. Обикновено това ми е обяда. За вечеря понякога си правя телешко варено. Тиквички, марули и всякакви листни зеленчуци ям без да се ограничава. Ако съм на гости опитвам от всичко, но по малко. След като си позволя някои кулинарни волности, взимам капките Диабетал, за по-сигурно. от едно известно време ги пия само сутрин и това ме държи спокойна през деня. Почти не ям ориз, грах и всичко, което е бобено. Пропускам и сладките плодове, въпреки че понякога ям кайсии и диня. Такова е моето хранене с диабет, и спокойно мога да кажа, че нищо не ми липсва.
Нина Ангелова от Бургас

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com
Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е  43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000