0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Рукола - задължителна за диабетиците

Руколата е с ниско съдържание на калории, но е богата на хранителни веществаrukola
Ако досега не ви е била особено позната, тя е от семейство кръстоцветни като репичките, карфиола, хряна, зелето и други. Може да я срещнете с названието градинска ракета, което идва от нейното научно наименование Eruca Sativa. Тя е с лютиво-горчив, но много деликатен вкус и аромат на ядки. Руколата е чудесна алтернатива на салатата айсберг - с повече хранителни вещества и същите скромни калории. Има най-широко приложение в средиземноморската кухня. Сервира се към гарнитурата или върху паста и пица в сурово състояние.
Днес руколата не просто е моден зеленчук - тя е почти задължителна за всяка добра салата и нейното приложение става все по-широко.
Руколата е богата на естествени антиоксиданти, каквито са витамините С, К и А. В допълнение към борбата с действието на свободните радикали тези витамини предлагат подкрепа на имунната система. Витамин С е добре известен като мощен антиоксидант, но освен това стимулира имунната система и се бори с настинките и умората. Руколата е прекрасна храна за пролетта, когато всички страдаме от понижен тонус. Витамин А също е антиоксидант, засилва имунитета и е важен за очите, кожата, костите и зъбите. Знаете, че това именно е витаминът на красотата.
Този витамин насърчава функцията на мозъка на костите и действа противовъзпалително и антиоксидантно.

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail : info@kapkite.com


Капките Диабетал са продукт за нормализиране на кръвната захар в организма. 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв
ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000