0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Спазването на диетата е най-доброто, което може да се направи при диабет тип 2

Не винаги е лесно да си наложиш някакви ограничения, но когато заболяването го изисква, нямаш кой знае какъв избор


diabet dvijenie
Има моменти, в които напълно забравям, че съм болна от диабет. През по-голямата част от времето се чувствам много добре, даже отлично. Да, за да се случва това аз съм си наложила много ограничения. Единственото, което правя без да се ограничавам, са разходките. Истината е, че при диабет от втория тип движението, гимнастиката и изобщо физическата активност играят много добра роля. Много добре се отразяват. Не знам защо някои си мислят, че само с лекарства ще се оправят. Аз, например, заложих на храната, движението и билките и лекарства почти не употребявам.
След употребата на капките Диабетал аз наистина се чувствам много по-добре. Сега съм спряла малко за почивка и не ги пия, за да не ми привиква организма, но спокойно мога да кажа, че тези билки действат не по-лошо от което и да е хапче, с тази разлика, че не причиняват вреди, нямат никаква вредност и странични действия. Хапчетата колкото и да са добри, са си нож с две остриета. Не мога да кажа същото за билките. С Диабетал свалих кръвната захар до нива, които са добре за моето заболяване. Не виждам защо някои правят такава драма от заболяването. На всеки може да се случи. Важното е да се вземат адекватни мерки, за да не се получат усложнения. В случая тези мерки не са нито операции или нещо подобно. Всичко си зависи от мен и онова, което аз ще направя за своето здраве.
Мариана Христева на 34 години от град Хасково

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com
Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е  43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000