0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Задушените ясния – вкусни и здравословни за диабетиците

За всеки диабетик основно средство за поддържане на добро здраве е диета, която трябва да се основава на рационалното и правилно хранене


готвене на пара
Балансираният избор от продукти ще осигури на болният организъм основни източници на енергия - мазнини, протеини, и разбира се, въглехидрати. Незаменим инструмент при изготвянето на разнообразни здравословни и вкусни ястия ще бъде модерната тенджера под налягане, която ще се хареса на всички, които водят здравословен начин на живот, тъй като тя може да ви помогне да създадете невероятни ястия.
Готвенето на пара e древен метод за преработка на хранителни продукти, също така е популярен и днес. За съвременните домакинства има създадени специални уреди, които улесняват този процес. Обработените на пара храни позволяват на диабетиците да приемат здравословна храна, която има ниско съдържание на лошия холестерол и съхранява максимум полезните вещества, което е много важно за това заболяване. Тази храна не е с високо съдържание на калории, така че много хора с диабет отдавна оценяват този метод на готвене в кухнята и го предпочитат пред печените храни, например.
Задушениte ястия за диабетици са с деликатен вкус и аромат, те съдържат най-малко калории и почти напълно се запазва минералния състав на продуктите, както и рецептите за приготвяне ястия на пара, са достъпни и прости. След парната обработка продуктите не губят цвят и форма. Храната освен вкусна е и много красива. В допълнение, много лекари и специалисти по хранене препоръчват да се елиминират напълно пържените храни, така едно модерно устройство за готвене на пара е добре дошло за всяка кухня, без значение дали искате да се храните здравословно, или ви се налага да готвите на пара, защото имате някакъв здравословен проблем.

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2019

Content
LivedaMed2000