0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Закуската – най-важното хранене за диабетиците

Всекидневното сутрешно хранене е най-важното за тялотодиабет закуска
И въпреки това, по някаква причина, много хора често го пренебрегват. Някои бързат, защото имат важна работа, други се успиват и това им пречи да закусят, защото иначе ще закъснеят за работа. Каквито и да са причините, закъдето и да бързаме, колкото и да закъсняваме не можем да пренебрегнем закуската, защото тя може да доведе до раздразнителност, метаболитни нарушения, а дори и до наддаване на тегло!
Закуска, диабет и метаболизъм
Когато хората ядат храна сутрин, тялото им получава необходимите вещества и изпраща импулси към мозъка за необходимостта от нейното разграждане, което води до събуждане обмяната на веществата, а след това цялата система започва да работи правилно по време на деня. Ако диабетикът пропуска закуската, тялото му възприема това като необходимостта да пести енергията, с която разполага и действително забавя обмяната на веществата, което води до по-малко изгорени калории на ден, наддаване на тегло и т.н.
Проучванията показват, че връзката между липсата на закуска и диабет, затлъстяване, високо кръвно налягане, сърдечни заболявания, разбира се, съществува. Експертите смятат, че хората, които прескачат сутрешното хранене ще бъдат по-гладни през деня, ще започнат да ядат повече, а това може да доведе до рязко покачване на кръвната захар, а може би дори до запушване на артериите.

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал са продукт за нормализиране на кръвната захар в организма. 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000