0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДИАБЕТАЛ е моето средство за контрол на диабета


ДИАБЕТАЛ е моето средство за контрол на диабета

Ползвам билковите капки ДИАБЕТАЛ вече осем месеца. Те са моето средство за контрол на диабета

В момента използвам ДИАБЕТАЛ само като поддържащо средство, с помощта на което успявам да контролирам диабета, който имам. Аз имам диабет от втория тип, с който се сдобих заради това, че бях затлъстяла.

Много жени ще кажа, че са били напълнели. И изобщо рядко ще чуете жена да си признава, че е затлъстяла, но случая с мен беше точно такъв. Аз си бях затлъстяла, и поради тази причина си докарах заболявания, с които се боря сега.

Най-основното, разбира се, е високото кръвно. За него пия хапчета. Хапчета пия и заради високия холестерол, който имам. Затова реших, че ще ползвам билково средство за контрол на кръвната захар.

ДИАБЕТАЛ ми беше препоръчан от моя приятелка, която работи в аптека. Тя е наясно с хранителните добавки, разбира си от работата и ми препоръча билковите капки ДИАБЕТАЛ заради състава им. Освен това, капките се продават в тяхната аптека и тя е чувала много добри отзиви за тях.

При диабет тип 2 трябва да се спазва диета

Аз я спазвам, но на мен нивата на кръвната захар са ми много високи така или иначе. И за да не ми се усложни положението допълнително, реших че ще взема да пробвам как капките ДИАБЕТАЛ ще се отразят на моето състояние.

Билковите капки ДИАБЕТАЛ са отлично природно средство за дълговременен контрол на диабет от първи или втори тип. ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА!

Така започнах да спазвам диета и да взимам капките ДИАБЕТАЛ преди около година. В продължение на 6 месеца приемах капките без да почивам. След това направих почивка от два месеца и започнах пак. В момента взимам по едно шишенце през месец. Благодарение на тези ми грижи, както и на усърдието, с което пазех диета, свалих не само килограми, но и нивата на кръвната захар. Кръвното налягане и то леко спадна, даже и за него лекарствата смених с по-леки. Изобщо, много се радвам, че получих отлична информация за билковите капки ДИАБЕТАЛ, които ми помогнаха да стабилизирам здравословното си състояние. Надявам се тази информация да помогне и на някой друг, който има нужда да се справи с диабета и високите нива на кръвната захар.

Пенка Георгиева от Вана на 47 години


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2020