0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Диабетал помагат: Захарният диабет промени живота ми


Капките Диабетал помагат: Захарният диабет промени живота ми

Бих искала да споделя с читателите как една такава болест като захарния диабет промени начина ми на живот. Както искам и да кажа как точно ми помогнаха капките Диабетал

Аз научих случайно, че имам диабет. Личната ми лекарка ми назначи някакви изследвания, които трябвало да се правят всяка година. Каза ми този път да ги направя на всяка цена, защото съм пропуснала това в продължение на 2 години.

Истината е, че за тези две години аз много се промених. Промених се не в добрия смисъл на думата. Промяната ми се изразяваше в това, че много напълнях. Отвори ми се един апетит - ако можех денонощно щях да ям, ама все пак трябваше и да спя. Както и да работя, да се грижа за семейството, за децата ми... Много неща ми се струпаха на главата. А и мъжът ми не ми помагаше особено много. Затова започнах да се награждавам с храна. Свърша нещо - сядам да хапна, намеря си някакъв повод - ето още една причина да катурна поне едно парче торта...

Сладкишите ми вгорчиха живота, всъщност... Заради това аз станах 99 килограма. Какво ли не правех, но 100 така и не можах да стана. Сигурно е имало защо...

След като разбрах, че стреса и огромните порции храна, които набивах всеки ден са ми докарали диабет, аз много се панирах. Направо се втрещих. Знам, че втория тип диабет има оправяне, но за да сваля нивата на кръвната захар трябваше да пазя диета. А диетите не са ми особена сила. Нямах волята, нямах желанието, липсваше ми не само мотивация... Не знам, просто се бях оставила на течението и инерцията.

Как точно съм се стегнала - не знам. Знам само, че един ден осъзнах, че ако не престана няма да мога да изпратя децата си абитуриенти. Все тая, че ако бях продължила да ям в това темпо скоро щях да почна да се търкалям.

Затова си наложих една воля, казах си край на всичко, седнах, направих си една ревизия на живота, и се заех да си оправям здравето.

Комбинирайте капките Диабетал за бързи и отлични резултати при свалянето на кръвната захар

Диета, капките Диабетал, малко физкултура и най-вече много разходки бяха моето основно оръжие в борбата с гадния диабет.

Спях се на капките Диабетал, защото те са билкови. Някак не ми се искаше непрекъснато да се тровя с лекарства. А и не съм кой знае какъв фен на хапчетата. Все ми засядат в гърлото. Затова ми харесвам капките Диабетал - хем вършат работа, хем се пият лесно, хем са билкови.

Нина Филипова от София


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020