0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Мъжът ми много се грижеше за мен, докато беше жив

Казвам се Виолета и съм от Пловдив. На 64 години съм, диабетичка откакто се помняlechenie na diabet
Мъжът ми също беше диабетик, Бог да го прости. Той почина преди три години и много се грижеше за мен, докато беше жив. От опит мога да ви кажа, че е добре хората да си съжителстват по двама, ако имат някакъв проблем. Аз съм лекар и най-добре знам колко голямо е разбирането и подкрепата от някой, който има същата болест като теб. Затова бях благословена с такъв мъж. Защото много по-лесно е да се живее с човек, който знае какво ти е, какви са ти потребностите и така нататък. Виждала съм много хора, които са имали моята болест. Виждала съм и такива, които са били със здрави партньори. Диабета не винаги е видим. Трябва много да се влоши, за да се покаже я като незарастваща рана, я като проблем с очите или нещо друго. И много често здравите хора си мисля, че симулираме. Аз съм имала моменти, в които буквално ми е причернявало. Сега, на тези години лечението на диабет ми е още по-трудно, но гледам да се справям.
Капките Диабетал ги поръча дъщеря ми. Тя сега все гледа да прави разни неща за мен и ги е взела. Като пристигнаха седнах на компютъра да прочета някои неща, разгледах и вашия сайт. Заинтересувах се и започнах да ги пия. Смятам, че ми се отразиха добре. Билките винаги са добре дошли при диабета. Все още съм на първата опаковка, но седнах да напиша това, за да окуража другите болни.
Желая ви щастие и най-вече здраве!

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм. 
ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268
За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com
Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е  43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020