0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Млада, красива и на крачка от диабета


Млада, красива и на крачка от диабета

Преди време бях диагностицирана с нетолерантност към глюкоза. Това означаваше, че съм на една ръка разстояние от диабета.

На 25 години съм, и мисълта за някакво доживотно, хронично заболяване, каквото е диабета, ми докарваше киселини в стомаха - буквално. Аз с киселините съм свикнала. Друг беше въпроса как да избегна съдбата на много други хора, които се лекуват от диабет.

Покрай сериозната нетолерантност към глюкозата аз бях разбрала какво значи да си отговорен за здравето си в продължение на 24 часа, без да може да се направи нещо лудо, неразумно, необмислено. Все пак съм млада... На 25 години аз съм в преддиабетно състояние, което до известна степен успях да овладея.

Лошото на това състояние е, че не се знае точно кога и как ще ме изненада.

Как започна всичко? Започнах да трупам излишно тегло, така че гледах да ям по-малко. Но, колкото и малко да ядях, трупах ли трупах килограми. Винаги бях уморена и ми се струваше, че имам грип през цялото време. Очите ми също имаха някакви проблеми, като умора, двойно виждане, размазаност. Но, както може да се очаква, си мислех че това е защото съм студентка. Вярно е, че по онова време имах много за четене и за учене. Изобщо, стресът беше голям.

Най-накрая отидох на лекар, който направи тест за кръвна захар и така се сдобих с диагноза инсулинова резистентност .

Известно е, че диабетът се предава чрез гените. Аз бях склонна към диабет, защото баба ми страдаше от диабет тип 1 - тогава тялото спира да произвежда напълно инсулин и човек трябва да си го инжектира. Тази генетична нагласа, съчетана с някои други фактори, води до инсулиновата резистентност.

Направете крачка в правилната посока, поръчайте капките Диабетал и победете диабета!

Друг допринасящ фактор е синдромът на поликистозните яйчници. След като бях информирана за инсулиновата резистентност, лекарят ме насочи към гинеколог, който намерил това състояние, често свързано с инсулинова резистентност и диабет.

Сами разбирате, че има какво да се направи по въпроса за моето здраве. Но, онова което е важно в случая е, че аз останах в преддиабетно състояние. Не съм развила все още диабет. И понеже лекарствата, които взимам, са ми много и без това, реших да третирам преддиабета с билки. Благодарение на капките Диабетал съм все още в предверието на болестта. Няма да се дам на диабета, а с другите болести ще гледам да се справя една по една. Колкото и страшно да изглежда на пръв поглед моето положение, искам да кажа, че не е нещо, с което да не мога да се справя. Както съм на 25 години и ми е тежко, заради заболяванията, които имам, така съм и на 25 години именно за да мога да се справя с тях.

Биляна Григорова от София


Поръчайте

diabetal.jpg
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268


Капките Диабетал за нормализиране на кръвната захар в организма при Диабет тип 2. 
 
Купете 2 опаковки Диабетал на промоционална цена от 80лв и ползвайте отстъпка от 11лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 
Можете да закупите Диабетал и от нашите аптеки в цялата страна, аптеките вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020